4. juni 2020
Gratis pizza til sygeplejersker og læger har udløst heftig debat.
Gratis pizza til sygeplejersker og læger har udløst heftig debat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heftig debat om gratis pizza til sygeplejersker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heftig debat om gratis pizza til sygeplejersker
Slagelse - 26. marts 2020 kl. 08:21
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 200 kommentarer er udløst af et opslag på Facebook fra Mehmet Uyucu - indehaver af Chili Pizza Korsør, Nygade 13. Han sendte forleden en stor tak til alle modige læger og sygeplejersker, som han benævnte hverdagens helte grundet coronakrisen.

arrow Læs også: Pizzeria roses for gestus: Sørger for gratis mad til travlt sundhedspersonale

Han tilbød derfor gratis pizza som tak til dem for deres indsats - »det eneste I skal gøre er at komme forbi og vise jeres hospitals-ID, så kvitterer vi med en pizza. Vi vil gerne vise, at vi kan stå sammen«, stod der i opslaget.

Rosende kommentarer strømmede ind, men mange skrev også og spurgte, om de gratis pizza også gjaldt social- og sundhedshjælpere, hjemmehjælpere og lastbilchauffører etc. med argumentet, at de også var hverdagens helte i coronakrisen.

Det fik følgende reaktion fra Kasper Anthoni: »Alle der føler sig snydt over en skide pizza, burde fandme skamme sig. Det er lægerne og sygeplejersker, der ser og oplever ting. Ingen ville ønske for sine kære, at de kommer til og stå med liv og død i hænderne i sådan en grad, som ingen havde forestillet sig. Påskøn de måske redder en af jeres kære, i stedet for at gå op, om I kan få en gratis pizza. De er og bliver hverdagens helte. Tak for jer

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk