21. juli 2019
Hvis du kan udtrykke Vestsjællandscentrets betydning for Slagelse siden åbningen i 1969 og op igennem årene til dagen i dag, så kan du nu vinde 20.000 kroner. Foto: Carsten Lysdal
Hvis du kan udtrykke Vestsjællandscentrets betydning for Slagelse siden åbningen i 1969 og op igennem årene til dagen i dag, så kan du nu vinde 20.000 kroner. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du et kunstværk klar til Vestsjællandscentret?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du et kunstværk klar til Vestsjællandscentret?
Slagelse - 08. februar 2019 kl. 11:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har man en kunstner gemt i maven og er kreativ, så del det med Vestsjællandscentret.

Centret fylder 50 år i år og søger derfor en person, som kan bringe historie og kunst sammen til et vægmaleri, der skal fremføres over Atriumtorvet i Vestsjællandscentret.

For at deltage skal man sende en råskitse af kunstværket, en kort beskrivelse af overvejelserne omkring idéen, farver, materiale mv. og et estimat af materialeomkostninger til marketingchef Jane Dahl på jada@deas.dk.

Væggen, der skal dekoreres, er omkring 2,5 meter høj og 7 meter bred.

Da vægmaleriet skal afspejle historie og kunst i Slagelse, vil Vestsjællandscentret præmiere vedkommende med 20.000 kroner. Vinderen får også dækket materialeomkostningerne.

Sidste frist for deltagelse er fredag den 1. marts. Kunstværket skal være færdigt senest torsdag den 2. maj.

Afsløringen af vægkunsten vil ske til åbningen af deres store 50-års fødselsdagsfest fredag den 3. maj, hvor der også vil foregå mange andre aktiviteter.

Alle kreative sjæle opfordres til at deltage, uanset om man er til graffiti, fotokunst, maleri, grafisk design eller noget helt andet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk