26. juli 2021
Hammerslaget efterlod en ti centimeter lang flænge i hovedet på drengen. Det faldt under et masseslagsmål på Motalavej. Privatfoto
Hammerslaget efterlod en ti centimeter lang flænge i hovedet på drengen. Det faldt under et masseslagsmål på Motalavej. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hammerslag mod 15-årig kan koste bolig på Motalavej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hammerslag mod 15-årig kan koste bolig på Motalavej
Slagelse - 11. september 2019 kl. 06:36
Af Helge Wedel

En 49-årig mand med bopæl på Motalavej er ved Retten i Næstved fundet skyldig i at have slået en 15-årig dreng i hovedet med en hammer. Straffen lød på 60 dages fængsel. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Den 49-årige ankede dommen på stedet.

Den 49-åriges bolig på Motalavej er han i fare for at miste som følge af BoligKorsørs nultolerance-politik over for beboere, der dømmes for alvorlig kriminalitet i boligområdet. Det bekræfter formand for BoligKorsør Ebbe Jens Ahlgren.

Hammerslaget faldt ifølge anklageskriftet lørdag den 1. juni kort før klokken 23 under et større masseslagsmål på Motalavej.

Den 15-årige dreng fik en ti centimeter lang flænge i hovedbunden. Han måtte efterfølgende have flængen syet sammen på sygehuset.

- Vi afventer nu ankesagen, men at blive dømt efter den grove voldspragraf 245 om vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter ser vi meget alvorligt på, for det rimer ikke med, at det skal være trygt at bo på Motalavej, siger Ebbe Jens Ahlgren til Sjællandske. Han vil derfor ikke afvise, at det kan komme på tale at ophæve den 49-åriges lejemål.

- Vi og vores advokat holder nu øje med sagen, siger Ebbe Jens Ahlgren

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk