19. oktober 2018
26-årige Mick Keller (LA), byrådskandidat og lokalformand, stiller op til byrådet for første gang.
26-årige Mick Keller (LA), byrådskandidat og lokalformand, stiller op til byrådet for første gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ham Venstre gerne vil samarbejde med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ham Venstre gerne vil samarbejde med
Slagelse - 20. november 2017 kl. 19:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det persongalleri kan vi ikke med i Venstre. Vi vil dog gerne Liberal Alliance, men det bliver med Mick Keller. Vi læner os jo politisk op ad hinanden, men den måde, de to andre har opført sig på, går vi ikke med til.

arrow Læs også: En »løs aftale« er et benspænd for Dyrby

Sådan sagde Slagelse-borgmester Stén Knuth (V) i et større interview i Sjællandske lørdag. Her lagde han ikke skjul på, at viljen til samarbejde med Villum og Troels Christensen, begge fra Liberal Alliance, ligger på et meget lille sted.

Det umuliggør dog slet ikke en konstituering med Liberal Alliance, hvis unge politiske håb og lokalformand, Mick Keller, i en alder af blot 26 år stiller op til kommunalvalget.

Og efter sigende har han godt fat. Det siger han i hvert fald selv. Med en næstformandspost i Liberal Alliances storkreds, en baggrund fra Liberal Alliances talenthold - udvalgt af de to ministre Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøll - samt en post som formand for Liberal Alliance i Slagelse, er han en måske kommende byrådspolitiker, særligt Venstre gerne vil samarbejde med.

Mick Keller har trods sin opvækst i København ingen planer om Christiansborg.

- Jeg har valgt Slagelse, fordi jeg elsker Slagelse. Vi gør det rigtig godt i dag, men det er ikke nok - vi skal videre, siger han.

Ifølge Mick Keller selv står det klart, at Slagelse har brug for Liberal Alliance og en liberal politik. Han påpeger blandt andet skattestigninger og manglende styr på økonomien som en »kæmpe fejltagelse«.

- Vi bør se på vores kommunepotentiale, der viser, hvor mange millioner vi kan hente ved at drive kommunen mere effektivt. Vi behøver ikke opfinde den dybe tallerken hver gang, men lad os nu sikre borgerne, at de både får lov at beholde flest muligt af deres egne penge, samt at vi alle derefter får mest muligt ud af skattekronerne, siger han.

arrow Dyrby danner flertal: Ny borgmester i Slagelse
22. november 2017 kl. 03:42 Opdateret: kl. 04:09
arrow Venstre villig til at vrage Knuth
22. november 2017 kl. 03:40 Opdateret: kl. 09:31
arrow - Vi kommer aldrig til at give magten til rød blok
18. november 2017 kl. 08:00 Opdateret: kl. 18:37

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk