25. september 2020
To røvere slog til fredag mod købmanden på hjørnet af Valbyvej og Ndr. Stationsvej i Slagelse. De glemte imidlertid en mobiltelefon, erfarer Sjællandske.
To røvere slog til fredag mod købmanden på hjørnet af Valbyvej og Ndr. Stationsvej i Slagelse. De glemte imidlertid en mobiltelefon, erfarer Sjællandske.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hætteklædte stadig på fri fod: Tabte mobiltelefon under røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hætteklædte stadig på fri fod: Tabte mobiltelefon under røveri
Slagelse - 20. august 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På dagen, hvor en anden mandlig røver - 50-årige Claus Nielsen - blev idømt 4,5 års fængsel for en stribe røverier og tyverier i Slagelse, forsøgte to hætteklædte mænd fredag klokken 17.51 at true sig til kontanter og andet i en kiosk på hjørnet af Ndr. Stationsvej og Valbyvej.

arrow Læs også: Begik voldsomt kiosk-overfald mod 70-årig ekspedient: Nu skal røvere for retten

Hos købmanden, som før har haft ubudne gæster, blev en kvinde skubbet omkuld og sendt på sygehuset for knubs og en ridse i huden, men de to mænd, som begge var iført elefanthuer og hættetrøjer - den ene i farven beige - måtte rende fra stedet med uforrettet sag.

Fra kioskens ejer erfarer Sjællandske, at i hvert fald den ene af røverne tabte sin mobiltelefon og andet med oplysninger, hvorfor han - medmindre telefonen er stjålet - burde være til at finde frem til.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortalte imidlertid ved redaktionens slutning søndag, at de to røvere stadig var på fri fod, og vidner søges derfor fortsat.

Der er dog heller ikke blevet arbejdet så intensivt med at finde røverne i weekenden, oplyser vagtchef Ove Christoffersen.

I sagen om den dømte, 50-årige mand, der startede en røveribølge under sin prøveløsladelse fra Storstrøm Fængsel, var der også en kiosk blandt gerningsstederne. Foruden supermarkederne Rema 1000, Aldi og den nu lukkede Irma i Stenstuegade.

arrow Skruppelløse røvere forarger: - I fortjener at ryge i fængsel
20. februar 2019 kl. 05:30 Opdateret: kl. 10:23
arrow Donationerne vælter ind efter røveri
23. august 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 22:08
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk