27. juli 2021
Dette billede viser angiveligt den hængte and i Birkemoseanlægget. Privatfoto.
Dette billede viser angiveligt den hængte and i Birkemoseanlægget. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hængt and i anlæg vækker vrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hængt and i anlæg vækker vrede

En and i Birkemoseanlægget er angiveligt blevet hængt. Politiet ser med alvor på dyremishandling, men har ikke fået nogen anmeldelse.

Slagelse - 24. juni 2021 kl. 07:50
Af Helge Wedel

Ifølge et opslag på Facebook fra Betina Hansen, så hang en and død i et træ i Birkemoseanlægget tirsdag med en »sort flad bred nylon snøre om halsen«.

Vrede kommentarer

Der er også lagt et billede på af anden, der udløste mange vrede kommentarer. Blandt andet fra forældre, hvis børn var blevet forskrækkede over det makabre syn.

I den omfattende debat om den døde and i nylonsnoren i anlægget på Halsskov i Korsør er også en om, at nogle drenge gik og svingede med en død and på Magleøgade

Kastede med sko efter ænder

Dagen før opslaget om den hængte and skrev Simone Søgård Alsing om 13-16-årige drenge i selskab med piger, der jagtede ænder i anlægget, hvor de blandt andet ramte nogle ænder med sko.

Sjællandske gik gennem anlægget onsdag formiddag uden at finde nogen hængt and. Heller ikke to kommunale medarbejdere fra entreprenørservice på arbejde i anlægget havde set den døde and.

Politikommissær John Krohn fra lokalpolitiet i Slagelse oplyser, at politiet altid ser med stor alvor på mulig dyremishandling.

- Jeg kan ikke umiddelbart se, at vi har modtaget en anmeldelse om en hængt and i Birkemoseanlægget i Korsør, siger John Krohn.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk