23. marts 2019
Gurli og Gustav Gris, kendt fra børne-tv, gæstede søndag formiddag klokken 11 Vestsjællandscentret. Det samme gjorde et par tusinde børn og forældre, hvoraf flere gik forgæves. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Gurli og Gustav Gris, kendt fra børne-tv, gæstede søndag formiddag klokken 11 Vestsjællandscentret. Det samme gjorde et par tusinde børn og forældre, hvoraf flere gik forgæves. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grynt og grin trak over 2000 børn og voksne til centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grynt og grin trak over 2000 børn og voksne til centret
Slagelse - 11. november 2018 kl. 12:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SLAGELSE: Hvis målet er at fylde et centertorv, behøver du tilsyneladende ikke at opfinde den dybe tallerken. Bare sug lidt inspiration fra børnenes verden, hvor det vrimler med figurer og lattervækkende trækplastre, som i hvert fald for Vestsjællandcentrets vedkommende snildt kan få forældre og børn til at valfarte til.

Søndag formiddag var de to grise Gurli og Gustav, søster og lillebror, nemlig på besøg i Slagelse. Det samme var over 2000 voksne og børn, som stimlede sammen som sild i en tønde, hvilket da også gjorde, at flere helt måtte droppe at komme i nærheden af de to tv-grisebasser, der optrådte med sange og humoristiske indslag.

Nøjagtigt som de i øvrigt gør på skærmen, når de i korte tegnefilm for de mindste grynter, morer og hygger sig frem mod en afslutning, der stort set altid ender med, at de flankeret af deres jordnære mor og far lander på ryggen i en rus af latter.

Ifølge centrets marketingchef, Jane Dahl, kan der alt andet end klages over dagens rykind.

- Det er mere end godkendt, konkluderede hun, efter hun kunne konstatere, at et par tusinde besøgende havde gæstet centertorvet, hvor flere - som skrevet - dog gik forgæves i vrimlen af børn og voksne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk