13. april 2021
Efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen kalder Emilie-sagen for både mystisk og sjælden. Foto: Bjørn Armbjørn
Efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen kalder Emilie-sagen for både mystisk og sjælden. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt 50 var nær Emilie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt 50 var nær Emilie
Opdateret 26. september 2016 kl. 09:51
Slagelse - 24. september 2016 kl. 06:34
Af Helge Wedel

Kan et ungt menneske i dagens Danmark forsvinde uden at efterlade sig nogen spor overhovedet? Svaret er ja. For det har Emilie Meng fra Korsør i morgen søndag den 25. september været bevis på i 11 uger.

Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen kalder i et interview i lørdagens Sjællandske Emilie-sagen for både meget sjælden og mystisk.

- Det er meget mystisk, at Emilie Meng en søndag morgen kan forsvinde i Korsør helt uden at efterlade sig nogen spor overhovedet. Det er meget sjældent, at vi har sådanne sager, hvor unge mennesker forsvinder helt sporløst i Danmark, siger Søren Ravn-Nielsen.

Han understreger, at politiet fortsat bruger betydelige ressourcer på at efterforske den unge piges sporløse forsvinden. Der kommer således fortsat daglige henvendelser.

Søren Ravn-Nielsen mener, at sandsynligheden for, at hun selv har valgt at forsvinde er mindsket i takt med, at der ikke har været et eneste spor efter f.eks. brug af elektroniske kreditkort. Emilie Mengs telefon gik tør for strøm, da hun forsvandt, og derfor kan den heller ikke hjælpe politiet på vej.

Men andre tændte mobiltelefoner giver politiet mulighed for at kortlægge, hvem der den pågældende søndag morgen den 10. juli var i det område ved Korsør Station, hvor hun sidst er set i live.

Sjællandske erfarer, at det i tidsrummet fra klokken 03.30 til 04.30 drejer sig om godt et halvt hundrede mennesker, hvoraf flere naturligvis var der som en del af deres arbejde. Togpersonale og taxachauffører eksempelvis.

- Hvad kan offentligheden gøre for at hjælpe jer?

- Vi har stadig brug for, at alle der var i området omkring Korsør Station søndag den 10. juli i tidsrummet 03.30 til 04.30 retter henvendelse til os, hvis de ikke allerede har talt med os, siger Søren Ravn-Nielsen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk