24. november 2017
Gert Møllers familie. Fra venstre sønnen Anders, hustruen Jette og datteren Tilde. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Gert Møllers familie. Fra venstre sønnen Anders, hustruen Jette og datteren Tilde. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gert Møller måtte lytte...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gert Møller måtte lytte...
Slagelse - 20. april 2017 kl. 16:56
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Interviewet i Sjællandskes i anledning af Gert Møllers 60 års fødselsdag den 12. april blev nævnt, da formanden for Korsør Produktionshøjskoles bestyrelse Tony B. Rasmussen holdt tale ved torsdagens særdeles velbesøgte fødselsdagsreception, hvor op imod 300 gratulanter fyldte den store kantine på Korsør Produktionshøjskole.

- Jeg har læst i Sjællandske, at man skal lytte til dig. Og det er jo rigtigt, for du bruger altid meget saglige argumenter, sagde formanden, der understregede, at han var meget imponeret over Gert Møllers utrættelige kamp for de unge. En kamp der også var kommet Tony B. Rasmussens søn til gode, da han ikke rigtig matchede det normale skolesystem. Via ophold på Korsør Produktionshøjskole havde sønnen nu fået sig en læreplads.

Gert Møller var af logiske årsager bragt i lytterens rolle ved receptionen, hvor både det fyldte gavebord og talerrækken var lang. Skolens personale holdt en fællestale, hvor de uddelte blomster til deres chef. Ikke blomster han kunne dufte til men i stedet lytte til, for der var tale om sprogblomster, som vakte stor morskab, selv om teknikken med fremvisning af tilhørende billeder drillede.

At der er evig fart på Gert Møller blev blandt andet udtrykt i personalets tale med sætningen - »her asfalterer vi nye veje, mens vi kører.«

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk