18. oktober 2019
Genbrugsplads genåbner.
Genbrugsplads genåbner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsplads klar til genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsplads klar til genåbning
Opdateret 14. maj 2019 kl. 13:44
Slagelse - 14. maj 2019 kl. 13:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Genbrugsplads på Skovsøvej har siden efteråret været lukket for offentligheden, og en midlertidig plads på Assensvej har fungeret som erstatning.

Nu er Skovsøvej atter klar til at modtage kunder. Pladsen genåbner på torsdag den 16. maj kl. 16.På den nye plads er der lavet en ny indkørsel, og det er blevet meget nemmere at navigere rundt. Som en ekstra bonus er der, for enden af pladsen, bygget en kørerampe med nedsænkede containere, der gør det lettere for kunderne at komme af med det tunge affald.Siden slutningen af november 2018 er genbrugspladsens kunder blevet henvist til andre genbrugspladser eller den midlertidige genbrugsplads på Assensvej 4. Den plads lukker permanent fra og med d. 17. maj 2019.Den 16. maj 2019 i tidsrummet 16 - 18 kan alle være med til at fejre genåbningen og samtidig blive en af de første, der ser og benytter de nye forhold.

Fra ca. kl. 16.15 - 18.00 vil AffaldPlus være vært ved lidt godt til ganen, når snoreklip og åbningstale er vel overstået. AffaldPlus vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle for​ deres tålmodighed med de trange forhold på Assensvej, lyder det.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk