13. december 2017
Indgangsdøren smadret. Tre gange på 14 dage har der været indbrud i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Brogade i Korsør. Privatfoto
Indgangsdøren smadret. Tre gange på 14 dage har der været indbrud i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Brogade i Korsør. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsbutik plaget af indbrud og hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsbutik plaget af indbrud og hærværk
Opdateret 11. oktober 2017 kl. 22:35
Slagelse - 11. oktober 2017 kl. 20:10
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre gange i løbet af de seneste to uger er ukendte gerningsmænd brudt ind i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Brogade i Korsør med omfattende skader, hærværk, rod og en flaske smadret rødvin som resultat. Senest natten til tirsdag.

- Hvor lavt kan man synke ved at stjæle fra de socialt udsatte? spørger Peter Nielsen, der er frivillig chauffør i butikken.

Politiet måtte tirsdag kort før midnat fjerne Kirkens Korshærs varebil, der var efterladt i indkørslen mellem butikken og den tidligere Aldi, da tyvene havde opgivet at køre væk med bilen. Men bilnøglerne havde de taget med sig, så de frivillige kunne ikke hente genbrugsting hos borgerne onsdag formiddag, som de plejer at gøre. Først om et par uger ventes varebilen igen klar.

Ved det seneste indbrud, hvor en rude i indgangsdøren er smadret, er der ud over bilnøglerne ikke fjernet noget, men butikkens skuffer og skabe stod åbne, ligesom flere ting var ødelagte, og en flaske rødvin lå smadret ud over gulvet. Flere frivillige måtte i nattens løb rydde op og gøre rent, således at butikken kunne åbnes igen onsdag morgen.

Der er undren over, at nogle begår indbrud i en genbrugsbutik, hvor der reelt ikke er omsættelige værdier.

- Kirkens Korshær får sine varer fra byens borgere. Varer som andre kan have glæde af til en billig penge. Overskuddet af genbrugssalget går til socialt udsatte, og jeg undrer mig over, at nogen overhovedet kan få den tanke at stjæle fra dem, som intet har. Og hvad er ideen med at rasere en genbrugsbutik, spørger butikkens leder Karin Nielsen.

Kirkens Korshær har nu for tredje gang på 14 dage måttet betale for istandsættelser. Penge som går fra de beløb, som kunne have glædet og hjulpet andre medborgere, noterer Karin Nielsen.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan ringe på 114.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk