20. oktober 2019
62-årige Per B. Madsen, erhvervschef hos Slagelse Erhvervscenter, overtager rorpinden, efter at direktør Morten Prüsse Sørensen i sidste uge blev fritaget for tjeneste. Foto: Evan Hemmingsen
62-årige Per B. Madsen, erhvervschef hos Slagelse Erhvervscenter, overtager rorpinden, efter at direktør Morten Prüsse Sørensen i sidste uge blev fritaget for tjeneste. Foto: Evan Hemmingsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garvet chef tager roret efter opsagt direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garvet chef tager roret efter opsagt direktør
Opdateret 07. december 2018 kl. 14:57
Slagelse - 07. december 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erhvervschef Per B. Madsen forfremmes uden dog at ændre titel.

arrow Læs også: Ny virkelighed spænder ben for fyret direktør

Det fortæller bestyrelsesformand i Slagelse Erhvervscenter Morten Gaardboe, som i sidste uge vinkede farvel til og fritog direktør Morten Prüsse Sørensen for tjeneste.

- Vi har besluttet ikke at genbesætte direktørstillingen, men i stedet lade Per B. Madsen få driftsansvaret. Det er et ganske naturligt valg, fordi han er så erfaren, som han er. Han er kendt af alle og har mange års erfaring, siger Morten Gaardboe, der personligt er glad for, at Per B. Madsen sagde ja til tilbuddet.

- Vi er i gang med at finpudse, men der er ingen tvivl om, at Per passer perfekt ind i rollen. Han er ansigtet udadtil, og han er vellidt og respekteret, forklarer bestyrelsesformanden.

Erhvervschefen får ifølge Sjællandskes oplysninger en assistent ansat. Hvornår en sådan ansættes, er endnu uvist. Men det sker, slår Morten Gaardboe fast.

Til forskel fra tidligere får Per B. Madsen, der stort set altid er på farten eller på rundtur hos egnens mange virksomheder, nemlig nu også personaleansvar. Han får således ansvaret for drift og økonomi, og som en hjælp hertil ansættes et par ekstra hænder.

- Bægret med opgaver er jo mere end fyldt i forvejen, og nu bliver der så endnu mere at se til, siger Per B. Madsen, der i foråret kunne fejre 30-års jubilæum i kommunalt regi.

Han glæder sig imidlertid til fremtiden som dirigent.

- Jeg har i forvejen netværket og relationerne, som en ny ellers skulle i gang med at opdyrke. Desuden kender jeg hverdagen og ved, hvordan alt fungerer, så jeg er meget fortrøstningsfuld, siger Per B. Madsen, der tilføjer, at han vil forsøge at få medarbejdere langt mere i spil.

arrow Erhvervscenter-direktør sat fra bestillingen
27. november 2018 kl. 12:29 Opdateret: kl. 12:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk