15. september 2019
Første spadestik til campus-området blev taget for nylig. Om der bliver penge til en gangbro over jernbanen, er uvist. Foto: Thomas Olsen
Første spadestik til campus-området blev taget for nylig. Om der bliver penge til en gangbro over jernbanen, er uvist. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gangbro svæver i det uvisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gangbro svæver i det uvisse
Slagelse - 26. marts 2019 kl. 07:17
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gangbro over jernbanen ved det kommende campus-område nær stationen i Slagelse for at få bedre sammenhæng mellem uddannelses-området, boligområder nord for banen og midtbyen er ikke en sikker del af det samlede campus-projekt.

arrow Læs også: Politikere presser på: Udsigt til milliondyr gangbro over sporene

Byrådet vedtog i går blot at give en anlægsbevilling på en million kroner til projektering af gangbroen ud af de fem millioner, der ellers var lagt op til.

Den enlige million skal gå til et skitseprojekt for gangbroen, og fra flere sider i byrådet lød det, at gangbroen skal indgå i en samlet prioritering af, hvilke dele af campus-projektet, der skal realiseres.

- Vi har på ingen måde taget stilling ti, hvor meget Slagelse Kommunes andel skal være, hvis gangbroen overhovedet priorteres, lød det således fra Ann Sibbern (DF), ligesom Lis Tribler (S) nedtonede forventningerne:

- Det hele kan vi ikke matche med de penge, der er sat af, sagde hun.

arrow Længe ventet bro ved station på vej
14. marts 2019 kl. 07:01 Opdateret: kl. 16:24

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk