18. januar 2019
dsads: Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

dsads: Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Galleri: Stor opbakning til ny strandfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Galleri: Stor opbakning til ny strandfestival
Slagelse - 06. august 2018 kl. 09:00
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Yoga, havkajak, motionsløb og en perlerække af andre aktiviteter. Det var, hvad gæsterne til årets strandfestival kunne boltre sig med ned langs Slagelses kommunes kystlinje. Den 12 kilometers lange kyststrækning var nemlig forvandlet til et sandt mekka for lokale erhvervsdrivende.

Det er første gang i Slagelse kommunes historie, at strandfestivalen finder sted, og forhører man sig blandt de mange besøgende, har arrangørerne bag ramt plet.

Strandfestivalen blev officielt åbnet fredag aften med årets picnickoncert ved Stillinge Hallen, og opbakningen var stor allerede på første dagen.

- Der var omtrent 500 mennesker til koncerten, hvilket er helt overvældende, og det er fedt at se, at folk virkelig bakker om initiativet, fortæller Susanne H. Andersen, der er med i festivallens styregruppe og næstformand i Landsbyernes Erhvervsråd samt medlem af Lokalrådet for Stillinge og Hejninge.

Lørdag blev der så skudt gang i aktiviteterne, og for de morgenfriske startede dagen klokken 08.00, hvor flere svømmede med vikingerne fra Trelleborg i bølgerne på Stillinge Strand.

Allerede fra klokken 10.00 var stranden fyldt med mennesker, da Slagelse Garden spillede strandfestivalen op, mens de marcherede ned ad Stillingevejen.

Læs mere i dagens udgave af Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk