2. august 2021
På plakaten fredag aften var Karat, Lene Kornbech (billedet), Lindegaard og Køie, Bente Jensen, Henning West, Skælskør Rytmiske Kor og Nor.
gallery icon

Se billedserie

På plakaten fredag aften var Karat, Lene Kornbech (billedet), Lindegaard og Køie, Bente Jensen, Henning West, Skælskør Rytmiske Kor og Nor.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt hus i Bøgelunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt hus i Bøgelunde
Slagelse - 04. februar 2018 kl. 15:35
Af Kim Brandt

Det burde egentlig slet ikke kunne lade sig gøre at fylde samtlige stole i et forsamlingshus langt ud på landet en fredag aften - medmindre Kim Larsen tilfældigvis lagde vejen forbi. Det gjorde han nu ikke, men det kunne alligevel godt lade sig gøre.

På sin vis var »Lune Larsen« til stede - i skikkelse af den gudsbenådede musiker Lars Kristian Sørensen, der både virkede som en slags konferencier og også var korleder for Skælskør Rytmiske Kor, som også var på plakaten.

Mellem de forskellige optrædener sørgede han nemlig for hygge og syng-med-musik, hvor klassikere som »Blaffersangen« og »Hvis din far gi'r dig lov« blev sunget - både af Lars Kristian, men også af det store og modne publikum, som så ud til at have en fest.

I det hele taget var der en fantastisk god stemning i det lille forsamlingshus, hvor der også kunne købes øl, vand og vin samt lækre kager til særdeles rimelige priser.

Vi spurgte formanden for forsamlingshusets Venneforening, Ingrid Jørgensen, hvordan de bar sig ad:

- Bortset fra kirken er forsamlingshuset jo den sidste bastion i lokalsamfundet - brugsen er lukket, og skolen er jo ikke det kulturcenter, som det var en gang. Så forsamlingshuset her er det eneste, vi har tilbage, fortæller hun.

Der er også flere hænder til at løfte opgaverne - faktisk har huset ikke blot en, men to bestyrelser. Nummer 2 er forsamlingshusets Venneforening.

- Vores kasserer er verdensmester i reklame, og vores korleder Lars Kristian er rigtig god til alt det musikalske. Og ja, så er der god opbakning blandt lokalsamfundet, fastslår formanden.

Desværre kunne avisen ikke blive hele aftenen, men det, vi så og hørte, var et fantastisk engageret publikum, der satte stor pris på underholdningen, som spændte fra rå rock til forførende folkemusik.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk