13. december 2019
Her udrulles fiberen af TDC. Privatfoto
Her udrulles fiberen af TDC. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld fart med fiber i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld fart med fiber i Slagelse
Slagelse - 13. august 2019 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester John Dyrby Paulsen (S) markerede forleden TDC's første fiberprojekt i Slagelse ved selv at give et nap med fra en entreprenørmaskine.

Han glæder sig i øvrigt over perspektiverne i projektet, som åbner for lynhurtigt bredbånd til 1.000 adresser.

Gravkoen blev luftet på hjørnet af Fynsvej og Jyllandsvej i Slagelse for at markere, at TDC nu etablerer fremtidens bredbånd i et udvalgt område i byen. Og fra førerhuset ydede borgmesteren sit bidrag til, at borgere og virksomheder i området fremover kan tilslutte sig det lynhurtige fibernet.

- Vi er afhængige af en god digital infrastruktur, så vores borgere og virksomheder kan udnytte teknologiens mange muligheder. Derfor håber jeg, at det projekt, vi markerer i dag, bliver det første af mange, så udrulningen af fiber kommer ud til hele kommunen, siger John Dyrby Paulsen.

Som en del af fiberprojektet tilbyder TDC i øjeblikket gratis tilslutning til 1.000 husstande og virksomheder i det område, hvor der etableres fibernet. Tilmelding kan ske på www.tdcfiber.dk

- Vi kan se, at dataforbruget og de efterspurgte hastigheder vokser markant hvert eneste år, i takt med at danskerne streamer, gamer og arbejder mere digitalt. Vi mærker en klar efterspørgsel efter lynhurtigt internet, og derfor er vi glade for, at vi netop nu kan tilbyde beboere og virksomheder her i området en gratis tilslutning til fremtidens bredbånd, siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC, som desuden takker kommunen for et godt samarbejde omkring fiberprojektet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk