12. maj 2021
Tyve forsøgte at stjæle politiets måleudstyr på en trefod, mens det var i færd med at kontrollere bilister. Foto: Anders Ole Olsen
Tyve forsøgte at stjæle politiets måleudstyr på en trefod, mens det var i færd med at kontrollere bilister. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsøgte at stjæle politiets måleudstyr ved fartkontrol: Det skulle de ikke have gjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsøgte at stjæle politiets måleudstyr ved fartkontrol: Det skulle de ikke have gjort

Pludselig hørte operatøren i en af politiets ATK-vogne støj og høje lyde fra måleudstyr og kamera, der stod på en trefod et stykke fra bilen.

Slagelse - 05. november 2020 kl. 10:07
Af Helge Wedel

Han skyndte sig ud og fik øje på nogle yngre mænd, der var i færd med at slæbe af sted med udstyret, der ikke så ud til være behandlet særlig nænsomt under forsøget på at stjæle det.

Råbte dem an

Han råbte dem an, men de løb hurtigt over til en bil, som de forsvandt i. Udstyret lykkedes det dem dog ikke at få med sig.

Det noget usædvanlig forsøg på tyveri og hærværk mod politiets måleudstyr fandt sted en aften sidst i september på Tårnborgvej i Korsør, fremgår det af politiets døgnrapport.

To er sigtet

Siden er sagen blevet efterforsket. Politiet har fundet frem til to yngre mænd, der nu er sigtet i sagen. Begge er 21 år og fra henholdsvis Korsør og Køge.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk