9. maj 2021
Næstformand i Skælskør Erhvervsforening, Flemming Hansen, glæder sig over den kommende genåbning, men han havde gerne set de liberale erhverv som en del af den.                Arkivfoto
Næstformand i Skælskør Erhvervsforening, Flemming Hansen, glæder sig over den kommende genåbning, men han havde gerne set de liberale erhverv som en del af den. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsigtig glæde over mulig genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsigtig glæde over mulig genåbning

Den 1. marts tegner til at blive dagen, hvor flere butikker igen må gøre det, de er sat i verden til: At sælge varer direkte til deres kunder. I Skælskør glæder man sig over udsigten til genåbning, men håber samtidig, at genåbningen vil ske mere bredt, end der er lagt op til i skrivende stund.

Slagelse - 24. februar 2021 kl. 07:03

En normal hverdag. Normal som i for eksempel åbne butikker, mulighed for at blive klippet af en professionel frisør, at sætte sig ind på en restaurant for at nyde et godt måltid mad, invitere til en løssluppen fest, holde møde eller give en ven udenfor »boblen« et kram er stadig noget, der var engang.

arrow Læs også: Corona-salg fører til flere ansatte

Men mandag tegner en lille flig af den normale hverdag, som før tiden med Covid-19 og virussens efterhånden mange eksotiske slægtninge, til at vende tilbage.

I hvert fald er der udsigt til genåbning af dele af den omsiggribende nedlukning, som har været det nye normale i snart et års tid.

- Vi glæder os naturligvis til, at vi kan åbne igen, men nu må vi se, hvilke restriktioner, der følger med, og jeg havde gerne set, at de liberale erhverv fik lov at være en del af genåbningen, siger Flemming Hansen, der er næstformand i Skælskør Erhvervsforening.

Ligger stadig ned

- Der er ikke sket nogen katastrofe endnu, men vi ligger stadig fladt ned, siger Flemming Hansen, der er imponeret over den kreativitet, som byen som helhed har præsteret gennem nedlukningen.

- Mange har været gode til at lave forskellige aktiviteter, levere varer ud til kunderne, sælge deres varer online, lave modeshows via Facebook og meget mere, og den 2. marts er der inviteret til onlinebanko til gavn for byen, siger Flemming Hansen, der også i regi af Skælskør Erhvervsforening har oplevet, hvor svær nedlukningen har været at navigere i.

- Det har været aldeles vanskeligt at planlægge noget som helst, og så længe at genåbningen ikke gælder hele vejen rundt, er det svært at trække for eksempel turister til byen, men selvfølgelig glæder vi os til igen at holde åbent, siger Flemming Hansen, der som alle andre afventer en endelig udmelding om, hvad mandag i næste uge vil føre med sig.

arrow Uenig med eksperterne: Centerbutik vil holde bagdør åben
23. februar 2021 kl. 18:23 Opdateret: kl. 16:27
arrow Genåbning glæder boldklub - men bliver også en stor udfordring
23. februar 2021 kl. 18:16 Opdateret: kl. 21:51
arrow Anmeldt to gange for brud på restriktioner uden grund
23. februar 2021 kl. 07:52 Opdateret: kl. 12:01
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk