16. juli 2019
Lena Lund Pedersen, som er formand for Sørbyhallen, glæder sig over, at økonomiudvalget har valgt at kompensere hallerne. Hun mener dog stadig, at der skal ydes tilskud alt efter, hvor meget meget aktivitet, der er i de selvejende haller.   Arkivfoto
Lena Lund Pedersen, som er formand for Sørbyhallen, glæder sig over, at økonomiudvalget har valgt at kompensere hallerne. Hun mener dog stadig, at der skal ydes tilskud alt efter, hvor meget meget aktivitet, der er i de selvejende haller. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand om håndsrækning: - Det giver mere ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand om håndsrækning: - Det giver mere ro
Slagelse - 24. januar 2019 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Sørbyhallen Lena Lund Pedersen glæder sig over, at der nu lander en pose penge på deres bord. Hun mener imidlertid stadig, at de selvejende haller bør få et tilskud, der svarer til aktivitetsniveauet.

arrow Læs også: De selvejende haller får økonomisk håndsrækning

- Den her pose penge giver os ekstra ro i forhold til at få kigget på, hvordan vi kan få omstruktureret. For i fremtiden vil vi være meget afhængige af et højt aktivitetsniveau, hvis vi skal have det til at køre rundt uden besparelser på personale og gå på kompromis med serviceniveau.

Sådan lyder det fra glad formand for Sørbyhallen, Lena Lund Pedersen, efter hun er blevet bekendt med, at de nu får en ekstra pose penge af økonomiudvalget.

Formanden uddyber, at de samtidig giver mulighed for, at de i bestyrelsen kan lægge en plan for, hvordan de opretholder høje serviceniveau.

De har lige nu tre fuldtidsmedarbejdere, som står for rengøring, og det er planen, at det fortsætter.

- I sidste ende er det brugerne, besparelserne kommer til at gå ud over, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for at holde fast i de medarbejdere, vi har, og det kan vi også nu, fortæller formanden, der samtidig roser den »gode dialog«.

På trods af udsigten til en pose penge mener Lena Lund Pedersen dog stadig, at kommunen burde fordele tilskuddet efter aktivitetsniveauet i hallerne i stedet for kvadratmeter.

- I Sørbyhallen har vi et meget højt aktivitetsniveau, og det betyder, at der skal mere rengøring til, og nogle gange er man nødt til at differentiere, og her giver det mening, siger Lena Lund Pedersen.

Formanden tager dog de optimistiske briller på, når snakken falder på fremtiden.

- Jeg satser stærkt på, at vi kan holde det høje aktivitetsniveau, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden. Vi kan jo kun glæde os over, at kommunen lytter, slutter Lena Lund Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk