30. september 2020
Her hopper Nadja fra Sorø efter nogen tids overvejelse og trippen på kanten ud, da udspingstårnet bag hende fortsat er lukket. Foto: Helge Wedel
Her hopper Nadja fra Sorø efter nogen tids overvejelse og trippen på kanten ud, da udspingstårnet bag hende fortsat er lukket. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forgæves til udspringstårn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forgæves til udspringstårn

Pinsen bød på årets hidtil varmeste dage med temperaturer pænt over de 20 grader. Mange søgte derfor til Storebælts svalende strande. Herunder vandsportscenteret i Halsskov Færgehavn.

Slagelse - 31. maj 2020 kl. 17:57
Af Helge Wedel

Men turen var pinsedag forgæves for et ungt par fra Sorø, der havde håbet at kunne springe fra det gule tre container høje udspringstårn, men det er fortsat låst af. I stedet måtte de springe fra kanten, hvorefter de prøvede kræfter med klatrevæggen, da de skulle op fra det omkring 15 grader varme/kolde vand.

Kommunens projektleder for udviklingen af Halsskov Færgehavn Torben Hjelm oplyser til avisen Sjællandske, at udspringstårnet først er planlagt åbnet grundlovsdag fredag den 5. juni. Her ventes den udvidede kabelbane, hvor man på wakeboard trækkes frem og tilbage gennem havnen også at være tæt på at åbne. Banen er flyttet længere ud i havnen for at mindske støjen for sommerhusbeboerne i granskoven. Tirsdag, onsdag forsynes banen med nye forhindringer - såkaldte »obstacles«. De kan for de mere øvede wakeboardere bruges til at køre op på og foretage spring fra.

På beachvolley-banerne i vandsportscenteret er der lagt nyt sand på.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk