1. oktober 2020
På billedet ses fra venstre: Anja Nielsen, formand for BROEN i Slagelse, Karen Sieling, frivillig i BROEN, og Henrik Hjortkær, EDC. Stående bagerst ses Sven Lyse, EDC. BROEN kan sagtens bruge flere frivillige, så har du mod på at hjælpe til, så se mere på foreningens hjemmeside: www.broen-danmark.dk.
På billedet ses fra venstre: Anja Nielsen, formand for BROEN i Slagelse, Karen Sieling, frivillig i BROEN, og Henrik Hjortkær, EDC. Stående bagerst ses Sven Lyse, EDC. BROEN kan sagtens bruge flere frivillige, så har du mod på at hjælpe til, så se mere på foreningens hjemmeside: www.broen-danmark.dk.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forening får 50.000 kroner: Hjælper udsatte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forening får 50.000 kroner: Hjælper udsatte børn

Den frivillige forening »BROEN« i Slagelse har netop modtaget 50.000 kroner fra Poul Erik Bech-Fonden, som er en del af EDC-mæglerne.

Slagelse - 06. september 2020 kl. 10:00
Af Kim Brandt

Overrækkelsen fandt sted forleden i Vestsjællandscentret, hvor formand i lokalafdelingen af BROEN, Anja Nielsen, tog imod donationen:

- Det betyder rigtig meget. Hele foreningslivet har jo stået stille under coronaen, og nu mærker vi faktisk, at det strømmer ind med ansøgninger, fortæller hun.

BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter.

Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv.

Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, spejder, teater, musik eller andre aktiviteter for børn og unge som omdrejningspunkt.

- Vi kan hjælpe så mange børn, som vi har penge til, og de 50.000 kroner her vil gøre en stor forskel for lokale børn og unge, siger formanden.

Støtter dem, som støtter andre

Repræsentanter for Fonden var Sven Lyse og Henrik Hjortkær, EDC-mæglerne i Slagelse:

- BROEN i Slagelse har hjertet på rette sted, og de gør alt for, at udsatte børn og unge skal få succes og opbygge gode relationer via deres fritidsinteresser. Poul Erik Bech Fonden ønsker at støtte foreninger, som gør en forskel for børn, og det er BROEN Slagelse et rigtig godt eksempel på, sagde de to repræsentanter.

Sven Lyse tilføjede, at Fonden råder over 5-600 millioner kroner.

- Vi er den eneste landsdækkende mæglerkæde, som har en almennyttig fond, som er medejer. Fondens motto er: »Vi støtter dem, der støtter andre«. Vi går ikke ud og støtter enkeltpersoner, men for eksempel Julemærkehjemmet, Broen og lignende, fortæller han.

Det er ikke kun i Slagelse, at Fonden har valgt at påskønne de frivillige i BROEN Danmark. Samlet set har Fonden givet en million kroner til BROENS lokale foreninger i hele landet.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk