13. december 2019
Hitcompagniet har kun spillet sammen i den nuværende konstellation i få måneder, men det kunne man ikke høre. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Hitcompagniet har kun spillet sammen i den nuværende konstellation i få måneder, men det kunne man ikke høre. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folk strømmer til picnic-koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folk strømmer til picnic-koncerter
Opdateret 19. juli 2019 kl. 10:53
Slagelse - 19. juli 2019 kl. 06:56
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lun sommeraften, kølig vin, mad og god musik.

Det er ingredienser til en god sommeroplevelse, og den har mange benyttet sig af i Slagelse Lystanlæg i denne sommer, hvor folkene bag Picnickoncerterne har kunnet konstatere stort fremmøde.

- Vejret har også været meget med os i år. Kun en enkelt koncert har vi måttet afbryde i pausen, fordi det simpelthen regnede for meget, fortæller Eigil Hou, formand for den bestyrelse, der står for at arrangere de ti koncerter hen over sommeren.

Her har man satset på bands, der spiller kendt og populær musik, som de fleste kan nynne med på. Som for eksempel John Mogensen-numre, der blev præsenteret på årets anden koncert 12. juni og Pia Kupiec og Drengene, der sørgede for musikken 10. juni.

I onsdags kunne bestyrelsen atter konstatere stort fremmøde på en stille og lun aften.

Publikum blev præsenteret for bandet Hitcompagniet, der optrådte for første gang i anlægget. Hvilket i øvrigt ikke er så mærkeligt, da bandet ifølge guitarist Henrik Olsen fra Korsør, der bidrog med både sang og flotte, hvinende guitarsoli til aftenens koncert, kun har eksisteret i den nuværende konstellation i tre-fire måneder.

Bandet består derudover af Morten Walther, Slagelse, Johnny Andersen, Stenlille, Per Søderquist, Slagelse samt i den vokale forgrund Stina Hesselbech fra Brøndby og Mathias Damm fra København.

Bandet øver i Slagelse og de virkede godt sammenspillede. Der var heller ikke nogen slinger i valsen vokalt, når Stina og Mathias sang sig igennem numre af blandt andre Gasolin, Shu bi dua, Søs Fenger, Rugsted og Kreutzfeldt, Adele og Johnny Cash.

Et par forrygende duetter med numre af Tøsedrengene blev også udført med stor respekt for originalnumrene og fik fortjente klapsalver.

Næste onsdag bliver der sikkert også stort fremmøde, når det populære rockband Dandanell står på scenen.

31. juli er der også populære toner fra Medley, men det helt store scoop venter onsdag 7. august, hvor den gamle Slagelsedreng Torben Lendager, kendt fra Walkers, vender tilbage sammen med sit band The Roosters.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk