15. september 2019
Tre af behandlerne i Helsecentret På Toppen. Fra venstre kropsterapeut Daniel Petrovic, jordemoder og kinesisk akupunktør Mia Skaarup Jørgensen og kinesisk akupunktør Jakob Jensen. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Tre af behandlerne i Helsecentret På Toppen. Fra venstre kropsterapeut Daniel Petrovic, jordemoder og kinesisk akupunktør Mia Skaarup Jørgensen og kinesisk akupunktør Jakob Jensen. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fokus på det hele menneske i nyt behandlerfællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fokus på det hele menneske i nyt behandlerfællesskab
Slagelse - 12. april 2019 kl. 07:56
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man skal se på »det hele menneske«, når man skal finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Det er definitionen på holistisk sundhed, og netop det har et nyt behandlerfællesskab i Vestsjællandscentret fokus på.

Fællesskabet har navnet »Helsecentret på toppen«, og det hentyder både til placeringen på toppen af centret og det forhold, at behandlerne gerne vil sørge for, at dem de behandler kommer til at føle sig på toppen.

Indtil videre er der fem behandlere i lokaler, som tidligere har været optaget af det forlængst kuldsejlede Prana Huset, men en sjette er på vej.

De fem er Daniel Petrovic, uddannet kropsterapeut, Mia Skaarup Jørgensen, jordemoder og kinesisk akupunktør, Tanja Bengaard, kropsterapeut og komplementær hormonterapeut, Jakob Jensen, kinesisk akupunktør med mere og endelig Louise Pil, der er læge med speciale i integreret medicin.

Louise Pil er gift med Daniel Petrovic, og hun har blandt andet studeret i USA, hvor hun har beskæftiget sig meget med forholdet mellem den etablerede lægevidenskab og alternativ behandling.

Daniel Petrovic, 48 år, er født i Bosnien, og han fik en chokerende oplevelse, da han tilbage i 1992 blev sat ned i en skyttegrav, for at være med i den blodige krig her.

- Da jeg kom til Danmark i 1993, var jeg helt nedbrudt og kunne ingenting. Jeg havde posttraumatisk stress og var tæt på at få tilkendt førtidspension, men kom så under behandling af en kropsterapeut. Det ændrede mit liv helt, og siden har jeg så taget uddannelsen i Body SDS, (Body Self Development´s System), fortæller Daniel Petrovic.

Body SDS kendes blandt andet fra Tour De France, hvor det blev brugt af Ole Kåre Føli, der arbejdede for Bjarne Riis. Daniel Petrovic har i ni år arbejdet på en klinik i København ejet af Følis søn Bengt Valentino Andersen.

Der er åbent hus hos behandlerne lørdag 13. april klokken 10.30-13.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk