21. maj 2019
Dansk Småheste Sport - DDS er en helt ny forening med fokus på de helt små heste som eksempelvis en shetlænder, som på dette billede er ved at blive målt af to dommere ved et dyrskue.
Dansk Småheste Sport - DDS er en helt ny forening med fokus på de helt små heste som eksempelvis en shetlænder, som på dette billede er ved at blive målt af to dommere ved et dyrskue.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første stævne for de helt små heste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første stævne for de helt små heste
Slagelse - 20. oktober 2018 kl. 08:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De helt små heste som eksempelvis shetlænderne og andre heste under 107 centimeters højde er i fokus, når foreningen Dansk Småheste Sport (DSS) i dag lørdag den 20. oktober holder stævne i Møllebakkens Rideklub på Præstemarksvej i Vemmelev. Det er den nye forenings første store stævne nogensinde.

Betina Olsen fra DDS oplyser, at der blot gik halvanden måned fra ideen om at danne en egentlig forening for de små heste til den var godkendt og det første store stævne var arrangeret. Og med stor opbakning og mange deltagere.

- Vi har kæmpe opbakning. Der er over 90 starter i 18 klasser med alt fra den lille dreng på fire år til den ældre dame i 60erne ved stævnet i Vemmelev, siger Betina Olsen.

Hun tilføjer, at planen for DDS er at arrangere flere stævner, da foreningens formål netop er at fremme sporten for små heste med en højde på maksimun 107 centimeter.

Frivillig hjælp
Men også shows, fælles trænings dage, agility, western og grooming er nævnt i formålsparagraffen for DDS.

Det koster årligt 250 kroner og voksne og 100 kroner for børn at være medlem af foreningen. Hertil skal alle medlemmerne bidrage til arrangementernes afvikling. Konkret ved, at de tilmeldte medlemmer arbejder frivilligt og ulønnet i to timer før, under eller efter hvert arrangement.hewe

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk