23. november 2017
Neel Christoffersen og Carsten Søgaard fra Grønholtgård på Glænø (tv.) er en af de lokale producenter. På billedet her præsenterer de nogle af deres 36 slags krydderurter - blandt andet til Kristian Jørgensen fra Vilcon (th.)
Neel Christoffersen og Carsten Søgaard fra Grønholtgård på Glænø (tv.) er en af de lokale producenter. På billedet her præsenterer de nogle af deres 36 slags krydderurter - blandt andet til Kristian Jørgensen fra Vilcon (th.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fødevarer Lokalt - nu også til private

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødevarer Lokalt - nu også til private
Slagelse - 19. maj 2017 kl. 07:34
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Interessen for lokalt producerede fødevarer er stigende.

Det fortæller Ulla Brink Hansen, der er forretningsfører i den lokale forening Fødevarer Lokalt.

Her har man hidtil haft fokus på salg og distribution af lokale fødevarer til restauranter, kantiner og storkøkkener. Men pr. 1. juni udvider man nu med salg af fødevarer til private.

- Mange privatpersoner har efterspurgt muligheden for at kunne købe lokalt producerede fødevarer, og vi har derfor arbejdet på en praktisk løsning, siger Ulla Brink, der også er ansat i AB Catering i Slagelse, som står for distributionen af varerne.

Ulla Brink oplyser, at Fødevarer Lokalt distribuerer varer for omkring 35 lokale producenter af planter, frugt og mel til omkring 15 lokale kunder, hovedsageligt restauranter.

Men fra juni giver en webshop altså private mulighed for at bestille fødevarer fra de producenter, som Fødevarer Lokalt allerede har samarbejde med.

Varerne køres ud i fem butikker en gang om ugen om formiddagen.

Om eftermiddagen kan kunderne så afhente de bestilte kasser med lokale fødevarer.

- På den måde sikrer vi, at det er helt friske fødevarer, der sælges fra de fem udleveringssteder, siger Ulla Brink, som glæder sig til denne nye opgave.

De fem butikker er Slagelse Fiskehus og Røgeri, Vilcon Konferencegaard i Sørbymagle, Sorø Deli og Tapas, Café Nytorv i Skælskør samt Korsør Madmarked.

Lokale fødevarer vil fra juni kunne bestilles på www.foedevarerlokalt.dk .

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk