16. juli 2020
Et udsnit af gæsterne til receptionen for direktøren for Ugenyt og den lokale udgave af Søndagsavisen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Et udsnit af gæsterne til receptionen for direktøren for Ugenyt og den lokale udgave af Søndagsavisen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldspilleren og mediedirektøren fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldspilleren og mediedirektøren fejret
Opdateret 16. november 2019 kl. 16:38
Slagelse - 15. november 2019 kl. 16:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var stort fremmøde fredag i mediehuset i Korsgade, hvor Sjællandske og Vestsjællandske Distriktsblade holder til.

Her markerede mediedirektør Michael Birkedal sin 60 års fødselsdag, og det fik ikke mindst mange politikere og erhvervsfolk til at møde frem. Også mange fra sportens verden var kommet for at hilse på den tidligere elitefodboldspiller, der ved siden af stillingen som direktør for Vestsjællandske Distrikstblade også er formand SBI. Den klub hvor han i sin tid fik sin debut på førsteholdet. Senere fulgte så mange år som professionel fodboldspiller i Holland, Schweiz og Danmark.

Sjællandske spurgte fødselaren, der stadig er en ivrig fodboldspiller, hvad han kan bruge fra fodboldens verden i sit job som mediedirektør.

- Simpelthen alt. Ligesom i fodbolden handler det om stædighed, vedholdenhed og udholdenhed. Og så handler det ikke mindst om at have hjertet med, lød svaret fra Birkedal.

Han startede sin karriere efter fodbolden med at blive annoncekonsulent på Sjællands Tidende tilbage i 1990.

- Et år senere fik jeg så et lederjob ingen ville have, nemlig som leder på Søndagsavisen, fortalte Birkedal de fremmødte ved receptionen i en tale.

Efter en periode som selvstændig og en merkonom-uddannelse fik han i 2010 sit nuværende job.

Han slog i en tale ved receptionen fast, at selv om der er udfordringer i den branche, som han er direktør for, så er der ingen grund til at give op.

- Så længe vi kan være med til at skabe værdi lokalt, uanset om det er på print eller digitalt, så vil vi være her, lød det fra Birkedal.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk