2. juni 2020
Dameseniorerne fra B 73 skal fremover samarbejde med de sparkende kvinder fra Skælskør B & I. Foto: John Hansen
Dameseniorerne fra B 73 skal fremover samarbejde med de sparkende kvinder fra Skælskør B & I. Foto: John Hansen
Foto: Soeren Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodbold-aftale skal holde på kvinderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold-aftale skal holde på kvinderne
Slagelse - 26. april 2019 kl. 09:14
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I kampen for at øge pigefodboldens niveau på Vestsjælland har Skælskør B & I og B 73 Slagelses kvinde/pige-afdelinger lavet en aftale om samarbejde. Ud over at samle eliten skal den nye aftale også sikre flere tilbud til de spillere, der ikke ønsker at spille på eliteniveau, og en sidegevinst ventes at blive, at flere af de lokale, kvindelige fodboldspillere bliver i nærområdet.

»Klubberne vil i fællesskab skabe flere gode spillere, alt imens breddespillerne også skal føle, at der er et tilbud til dem«, skriver B 73 i en pressemeddelelse.

B 73's ønske om at samle eliten på Vestsjælland, mener de, vil fungere bedst gennem et samarbejde med klubberne omkring dem.

»B 73 vil naturligvis gerne selv have breddehold, men det er også vigtigt med en masse udøvere i klubberne omkring, så det er med stor glæde, at vi ser pigefodbolden vokse hos Skælskør B & I« skriver B73.

Hos Skælskør B & I lægger formand Steffen Mikkelsen vægt på, at de særligt taltentfulde piger bliver hjulpet videre til B. 73.

- De bliver fulgt derop, og hvis det viser sig, at det ikke er noget for dem, bliver de fulgt pænt hjem igen. Med aftalen passer vi på spillerne, siger Steffen Mikkelsen og konstaterer, at de bedste spillere alligevel tager videre.

- De har godt af at prøve, hvordan det er at komme videre. Ulempen for os kan være, at de bedste spillere tager til Slagelse, men vi har tit set, at de kommer tilbage igen, siger Steffen Mikkelsen.

Klubbernes målsætning om at skabe flere gode spillere skal både nås via samarbejde mellem klubbens spillere og mellem trænerne.

Trænerne fra de to klubber kommer til at arbejde tæt sammen, så man for eksempel kan øge niveauet til træning og få ny inspiration eller blot arrangere træningskampe henover sæsonen for spillere, der ikke får så mange minutter på deres respektive hold. Dermed kan spillere se frem til bedre muligheder for at søge nye udfordringer, få mere spilletid og være med til at sikre den lokale fodbold.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk