22. september 2019
Wafande og Shaka Loveless indtager scenen på Sørby Marked lørdag 1. juni.
Wafande og Shaka Loveless indtager scenen på Sørby Marked lørdag 1. juni.
Foto: KENNETH NGUYEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere store navne på årets Sørby Marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere store navne på årets Sørby Marked
Slagelse - 22. marts 2019 kl. 10:00
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er to energibomber af en anden verden, der er årets hovednavn på Sørby Marked. Lørdag aften den 1. juni står Shaka Loveless og Wafande klar på Friluftscenen.

- Det er et makkerpar, der hver for sig har sat deres tydelige præg på de danske tv- og radiostationer de seneste år. Om få måneder står de sammen med et fedt band på scenen på Sørby Marked, fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, der står bag Sørby Marked.

Kigger man på hitlisterne fra de seneste år, så dukker både Wafande og Shaka Loveless jævnligt op. Førstnævnte med hits som »Gi' mig et smil«, »Uartig« og »Django (Klar på noget dumt)«, mens Shaka Loveless har hittet med blandt andet »Tomgang«, »2 mod verden« og »I nat er vi ladt«.

Igen i år er det velkendte lokale bands, der sørger for den musikalske underholdning fredag, lørdag og søndag i Vinstuen på Sørby Marked.

- Brian Nygaard & Basserne har fået genvælg og står på scenen både fredag og lørdag, mens det er ægteparret Karina & Karsten Kupiec, der leverer søndags-underholdningen, fortæller Martin W. Hansen.

Alle koncerter og events er som altid gratis, og Sørby Marked præsenterer løbende nye navne henover de kommende måneder. Allerede nu er Gasbox, Karl Hermans Trio og Guitar Rebels på plakaten.

Markedet afholdes i 2019 fra torsdag den 30. maj til og med søndag den 2. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede onsdag den 29. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk