23. april 2019
Freden, roen og udsigten er Skælskør Nor Campings varemærke, og her er faktisk ikke væsentligt flere gæster end i den våde sommer sidste år.
Freden, roen og udsigten er Skælskør Nor Campings varemærke, og her er faktisk ikke væsentligt flere gæster end i den våde sommer sidste år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere spontane campister i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere spontane campister i år
Slagelse - 18. juli 2018 kl. 07:12
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens mange campingpladser beretter om rekordmange gæster på grund af vejret denne sommer, ligner sæsonen på Skælskør Nor Camping egentlig sig selv. Her var nemlig også mange campister sidste år. Måske fordi pladsen ikke lokker børnefamilier med kæmpe legeområder og en masse aktiviteter. Her er bare fred, ro og formidabel udsigt til Noret.

arrow Læs også: Bor hele året i lille campinghytte

- Vi har næsten fuldt belagt hver weekend, men det var også ok sidste år. Vi siger jo også, at det er en plads for de plus 40-årige, siger Marianne Lehn, der arbejder på pladsen.

Her er tyskere, svenskere, nordmænd, østrigere og hollændere men flest danskere, og det er slet ikke dem allesammen, der er på ferie.

Marianne Lehn fortæller, at det, der adskiller denne sæson fra sidste år, er, at rigtig mange dukker op samme dag og spørger, om der er en ledig plads. Der kan være fem-syv af de spontane besøg på en dag.

Hun har lige fortalt det, da en Opel med stor campingvogn efter sig ruller ind ved receptionen.

- Har I en plads, spørger manden, og det har de.

Manden er fra Esbjerg, men han har travlt og kun lige tid til at fortælle, at han er montør og skal arbejde på Sjælland i 14 dage.

- Og jeg er allerede bagud, forklarer den absolut ikke ferieafslappede campinggæst og finder hen til den anviste plads, inden han skal ud til den første arbejdsopgave.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk