28. september 2020
Erhvervsrådets nytårskur samlede 100 deltagere i Parolesalen på gardehusarkasernen. Foto: Per Vagnsø
Erhvervsrådets nytårskur samlede 100 deltagere i Parolesalen på gardehusarkasernen. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flagdag er i fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flagdag er i fare
Slagelse - 12. januar 2020 kl. 11:31

Det er ikke sikkert, at den nationale flagdag for Danmarks udsendte bliver markeret i Slagelse i år. Chefen for byens gardehusarregiment, oberst Jens Ole Rossen-Jørgensen, fortalte i sin tale ved Slagelse Erhvervsråds nytårskur på kasernen, at regimentet ikke har soldater i Irak i øjeblikket. Senere på året skal alle mand imidlertid ud i verden. Til Afghanistan, Kosovo og Estland. Det betyder, at ingen af de professionelle soldater er hjemme på flagdagen 5. september.

Regimentet skal derfor drøfte med kommunen, om det på den baggrund giver mening at markere flagdagen i år.

Viceborgmester Villum Christensen (LA) repræsenterede byrådet ved nytårskuren. Han nævnte blandt andet, at kommunen i 2019 gav hele 1250 byggetilladelser, og han glædede sig i det hele taget over udviklingen i kommunen. Trods den skæve befolknings-sammensætning og deraf følgende sociale udgifter, sagde han, at det ikke passer, at Slagelse har det rigtig skidt.

- Der er også noget, de andre kommuner misunder os, sagde han og nævnte byens mange studerende og den gode infrastruktur med både motorvej og jernbane.

- Og kommunen og erhvervslivet har aldrig været tættere på hinanden, lød det fra viceborgmesteren, som også fortalte, at der nu skal gang i bestræbelserne på, at flere af kommunens indkøb for i alt 1,8 milliarder kroner om året bliver lagt lokalt.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk