11. august 2020
Kurt og Henriette Hansen har i den grad grund til at smile stort i øjeblikket, da de netop har fået besked om, at en genopbygning af Skælskør Fiskehus endelig er inden for rækkevidde. Arkivfoto: Solveig Hansen
Kurt og Henriette Hansen har i den grad grund til at smile stort i øjeblikket, da de netop har fået besked om, at en genopbygning af Skælskør Fiskehus endelig er inden for rækkevidde. Arkivfoto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fiskehus bliver genopbygget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fiskehus bliver genopbygget
Slagelse - 31. marts 2019 kl. 18:38
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skælskør: Fredag var en god dag - som i rigtig god - for Kurt og Henriette Hansen, forpagtere af Skælskør Fiskehus. Siden den 3. juni 2018 har deres liv været en blanding af turbulent, frustreret og kaotisk. Skælskør Fiskehus, som de netop havde fået gjort klar til sommeren, nedbrændte. Og selv om alt umiddelbart tydede på en hurtig genopbygning, gik tingene i juridisk hårdknude mellem bortforpagter Jørgen Ibsen og Kurt og Henriette Hansen. Sagen endte som en strid mellem de respektive parters advokater, og så sent som i onsdags var der ingen tegn på en mindelig løsning.

arrow Læs også: Fiskehus kæmper for overlevelse

Men takket være en særdeles god konfliktmægling forestået af mediator Michael Johst, kom partnerne alligevel pludselig til ens, og i princippet bliver tiden nu spolet tilbage til den 4. juni.

- Det er lykkedes os at komme overens. Alle krav er frafaldet, og vores forpagtningskontrakt fortsætter som det hele tiden har været meningen. Det er så skønt, og vi er så glade, siger Kurt Hansen, der fik beskeden om den lykkelige slutning på sagen fredag.

- Vi har lige nået at fejre det med et glas rødvin, men ellers har vi haft forrygende travlt i går (lørdag. Red.), hvor vejret var så skønt, og vi havde mange kunder, siger Kurt Hansen, der sammen med Henriette er på vej på en for længe siden planlagt ferie til New York, som nu har vist sig at falde på et særdeles godt tidspunkt.

- Nu tager vi på ferie, men vi glæder os så meget til at komme i gang med genopbygningen af fiskehuset, og vi har allerede været i gang med at lave nogle skitser, siger Kurt Hansen, der har fået et forsigtigt skøn på en genopbygning på tre måneder.

- Vi skal hurtigst muligt i gang, siger Kurt Hansen, der er både Advokatgården, mediator Michael Johst, Lokalforsikring og Alm. Brand taknemmelige for at medvirke til at løse konflikten.

arrow Bitter strid i fiskehus ender med klage over advokat
27. april 2019 kl. 11:00 Opdateret: kl. 21:08
arrow Håber på forlig i strid om fiskehus
29. marts 2019 kl. 08:44 Opdateret: kl. 20:17
arrow Fiskehus havnet i juridisk dødvande: Konflikt synes uløselig
27. februar 2019 kl. 14:35 Opdateret: kl. 14:51
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk