9. juli 2020
Pia Kimer Jacobsen har efter moden overvejelse valgt at trække sig fra posten som filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør. Dog er der endnu ikke sat dato på. Arkivfoto
Pia Kimer Jacobsen har efter moden overvejelse valgt at trække sig fra posten som filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør. Dog er der endnu ikke sat dato på. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filialdirektør træder tilbage for at hellige sig byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filialdirektør træder tilbage for at hellige sig byen
Slagelse - 11. oktober 2019 kl. 13:00
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en beslutning, som jeg selv har truffet, og det handler blot om, at jeg gerne vil have lidt mere tid til familien, børnebørnene og jeg selv, siger Pia Kimer Jacobsen, der torsdag valgte at offentliggøre nyheden på de sociale medier.

Hvornår Pia Kimer Jacobsen reelt stopper som filialdirektør er der ikke sat dato på, da det først sker, når der er fundet en afløser. Og når det sker, fortsætter Pia Kimer Jacobsen i Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør som privatrådgiver.

- Jeg har haft et godt samarbejde med ledelsen om min beslutning, og jeg er glad for at kunne fortsætte som rådgiver i banken, fortæller Pia Kimer Jacobsen, der begyndte sin karriere i det tidligere Skælskør Bank som elev, da hun var 18 år.

I 2006 kunne kun fejre sit 25 års jubilæum samme sted, og de sidste mange år har hun fungeret som filialdirektør i banken, der først blev til Max Bank og siden Sparekassen Sjælland-Fyn.

- Jeg har to børnebørn, som ikke skal blive voksne, uden at jeg opdager det, og samtidig er der et par spændende udviklingsprojekter i Skælskør, som jeg gerne vil engagere mig mere i, siger Pia Kimer Jacobsen, der fortsætter som formand for Skælskør Erhvervsforening, hvor hun har været formand siden 2015.

- Det er noget, som jeg har overvejet det sidste halve års tid, og det giver samtidig mulighed for, at nye kræfter kan træde til, siger Pia Kimer Jacobsen, der om blot to år kan fejre sit 40 års jubilæum i samme bank - omend den har skiftet navn et par gange undervejs.

- Det, jeg brænder allermest for, er Skælskør, og tiden rækker bare ikke til det hele, lyder det fra Pia Kimer Jacobsen, der indtil videre stadig er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn - dog for en stakket frist.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk