12. august 2020
Til sidst gik søstre til politiet, fordi det øvrige system synes at have svigtet. Sarah og Sabrina Pedersen udgør en sammenbragt søskendeflok på seks.
Til sidst gik søstre til politiet, fordi det øvrige system synes at have svigtet. Sarah og Sabrina Pedersen udgør en sammenbragt søskendeflok på seks.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik nok af svigt, druk og vold og gik til politiet: »Gå op og bank i bordet!«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik nok af svigt, druk og vold og gik til politiet: »Gå op og bank i bordet!«
Opdateret 26. januar 2020 kl. 07:34
Slagelse - 25. januar 2020 kl. 12:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Kommunes forvaltning rører nu på sig efter to søstres levnedsskildring i Sjællandske. Aktindsigt viser, at der igennem årene har været utallige underretninger. Kommunen har dog troet på det bedste i mor og stedfar og ladet flere børn bo hjemme.

arrow Læs også: Ingen tvivl om omsorgssvigt - men anklager om mishandling faldt til jorden under retssag

Søstrene Sarah og Sabrina Pedersen mener dog, at systemet har svigtet. Med så mange underretninger og opråb, som der beviselig har været tale om i deres sag, virker det underligt, at der ikke før nu drages en konsekvens i forhold til de øvrige søskende-

Det viser sig samtidig, at moren, der altså blandt andet har boet med flere børn i en campingvogn i midtbyen, har været i myndigheders søgelys. I 2014 blev hun for eksempel efterlyst til Fogedretten og har ad flere omgange glimret ved sit fravær i forbindelse med planlagte møder med sagsbehandlere.

Søstrene er kommet så langt ud, at de - såvel hver for sig som i samlet flok - ad flere omgange har talt med politiet.

Blandt andet i 2015. Det fremgår af et vagtnotat fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som også fik en opringning i oktober 2019. Det vil sige for tre måneder siden.

Her blev det hele for meget. Derfor ringede Sarah og Sabrina Pedersen til politiets vagtcentral, som lyttede, men opfordrede til at gå til kommunen.

Da søstrene fik forklaret hyppigt nok, at de ikke har følt sig hørt i årevis, anbefalede ordensmagten at gå til lokalpolitiet og ikke mindst forvaltningen i kommunen.

- Gå op og bank i bordet. Der skal ske noget nu, lød opfordringen fra politiet på en lydoptagelse, som Sjællandske har hørt.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk