12. juli 2020
Der bliver ingen keramikfestival i år, men keramikerne inviterer inden for i deres værksteder. Det gælder blandt andre Nelly Gaskin og Lene Hansen i Bruuns Hjørne.
gallery icon

Se billedserie

Der bliver ingen keramikfestival i år, men keramikerne inviterer inden for i deres værksteder. Det gælder blandt andre Nelly Gaskin og Lene Hansen i Bruuns Hjørne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival er i gang uden kvaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival er i gang uden kvaler
Slagelse - 30. juni 2020 kl. 09:06
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver ingen keramikfestival og ingen fugleskydning i år, men ellers er dette års familiefestival i Skælskør, som netop er indledt med aktiviteter i seks uger, ikke præget af coronakrisen. Nærmest tværtimod mener daglig leder af Skælskør Bykontor, Anne Gudiksen, at de foreninger, der stiller op med tilbud om oplevelser for både børn og voksne, har lagt sig ekstra i selen denne gang.

- Jeg synes faktisk, at dem, der plejer at byde ind, også har budt ind i år, og så er der flere nye ting, så egentlig er der flere ting end sidste år, konstaterer Anne Gudiksen.

Det er blandt andre nogle af keramik-folkene, der byder på nye tiltag. Blandt andet maskeudstilling hos Kunstnerlavet KIT på Algade 37 A. Det er maskekunstner Susan Albertsen, der udstiller.

I øvrigt inviterer keramikerne også på en »corona-venlig« udgave af den aflyste festival. Det bliver nemlig muligt at besøge keramikere i deres egne værksteder og se udstillinger i Bruuns Hjørne, Strandgade, Kulturkajen på havnen og i Algade 37 A.

En anden nyhed er en workshop, hvor man kan lave sine egne øreringe i et mobilt smykkeværksted ved Algade 49 torsdage, fredage og lørdage.

Anne Gudiksen bemærker, at familiefestivalen, bortset fra keramikfestivalen, heller ikke normalt byder på events, der samler flere hundrede mennesker ét sted, og til forskel fra sidste år er Skjelskør V atter på vandet med sit tilbud om sejlture på fjorden.

- Jeg synes ikke, vi er ramt. Her er flere turister allerede, så jeg er fortrøstningsfuld, lyder det fra Anne Gudiksen.

Der må maksimalt være otte personer på bykontoret ad gangen, så Anne Gudiksen overvejer at sætte en bænk op udenfor til dem, der må vente lidt på at komme ind.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk