5. juli 2020
Foto fra fra Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg. Kirsten Harboe  ses til højre og datteren Julie til venstre med gruppelederen i Slagelse Stina Bimmer Rosenborg i midten. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Foto fra fra Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg. Kirsten Harboe ses til højre og datteren Julie til venstre med gruppelederen i Slagelse Stina Bimmer Rosenborg i midten. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til spejdermor og datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til spejdermor og datter

Søndag 28. juni er der afskedsreception for spejderildsjælen Kirsten Harboe og hendes datter og spejderleder Julie Harboe hos De grøne pigespejdere.

Slagelse - 27. juni 2020 kl. 11:30
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 50 år har 59-årige Kirsten Harboe været spejder. Og det fortsætter hun med, men hun forlader nu lederstillingen hos de grønne pigespjdere i Korsør, hvor hendes datter Julie samtidig også takker af som spejderleder.

Kirsten Harboe begyndte som mange andre forældre med at hjælpe lidt til, da hendes døtre Agnete og Julie begyndte hos pigespejderne tibage i 1999. »Lidt hjælp« kunne ildsjælen Kirsten Harboe naturligvis ikke nøjes med, så hun har siden været leder for både de mindste og de største og for det hele. Hun står derfor i dag for mange både nuværende og tidligere pigespejdere i Korsør som deres spejdermor.

Afskedsreception

Der holdes afskedsreception søndag den 28. juni mellem 11.00 og 13.00 i pigespejdernes hytte på Tovesvej 66. Grundet corona foregår receptionen udendørs på ægte spejermanér med servering af kage kaffe/the samt vand.

Ny leder

Den nye leder af pigespejderne i Korsør bliver 60-årige Anni Tolstrup-Christensen fra Slagelse.

På hendes seneste fødselsdag kunne hun fejre 50 års spejderjubilæum som medlem af De grønne pigespejdere. Heraf en række år i landsledelsen, hvor hun under Spejdernes Lejr i Sønderborg i 2017 stod for aktiviteterne til de 36.000 deltagere.

Anni Tolstrup-Christensen, der er vestjyde af oprindelse, er virksomhedsejer af stetoskop.dk og Seagull Healthcare. Hun er gift og har to voksne sønner.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk