29. november 2020
Handicap- og psykiatrichef Thomas Knudsen har sagt op. Han forlader Slagelse til fordel for Faxe Kommune, hvor han tiltræder en direktørstilling.
Handicap- og psykiatrichef Thomas Knudsen har sagt op. Han forlader Slagelse til fordel for Faxe Kommune, hvor han tiltræder en direktørstilling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til endnu en centerchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til endnu en centerchef
Slagelse - 12. oktober 2019 kl. 17:00

Faxe Kommune får ny direktør fra 1. december. Vedkommende hugger man i Slagelse i form af handicap- og psykiatrichef Thomas Knudsen, der således stopper på Vestsjælland.

arrow Læs også: Slagelse vil skære direktionen væk

Thomas Knudsen har været centerchef siden marts 2014, og den 49-årige får med ansættelsen i Faxe en ny titel at skrive på cv'et.

- Det er en attraktiv kommune at komme til. Særligt fordi man ikke skal ind i en bestemt kasse. Jeg kommer stadig til at lede inden for nogle velfærdsområder, men hvordan det organiseres, er ikke helt på plads, siger Thomas Knudsen, der er blevet ansat efter to samtalerunder og udvalgt iblandt 49 bejlere til posten.

Han kommer til at udgøre direktionen i Faxe Kommune, der i forvejen består af kommunaldirektør Thomas Eriksen og direktør Marianne Hoff Andersen.

Selv siger han, at ønsket om et jobskifte beror på, at han gerne vil arbejde bredere og komme tættere på kernen.

- Det har som sådan ikke noget med Slagelse Kommune at gøre. Mere at jeg gerne vil arbejde på et højere strategisk niveau, end jeg gør i dag. Jeg vil sidde mere i midten og påvirke på tværs, siger han.

Thomas Knudsens farvel sker kort efter, at også centerchef Per Kensø, Børn og Unge, sagde op. Sidstnævnte skal modsat Thomas Knudsen til Ballerup Kommune, hvor han påbegynder arbejdet den 1. november.

Ifølge kommunaldirektør Frank E. Andersen skal man i forhold til begge stillinger drøfte fremtiden nærmere, inden de slås op.

- Vi skal have en god drøftelse af, hvordan vi fortsat bedst understøtter handicap- og psykiatriområdet i Slagelse Kommune, og derfor vil vi overveje, hvordan vi bedst organiserer arbejdet fremadrettet, siger han.

arrow Tredje centerchef siger farvel: Erstattes ikke foreløbigt
20. november 2019 kl. 06:30 Opdateret: kl. 07:06
arrow Passioneret centerchef siger op: Nu får hun sved på panden
19. november 2019 kl. 10:47 Opdateret: kl. 11:14
arrow Centerchefer siger farvel: Stillinger genbesættes ikke
25. oktober 2019 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:23
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk