24. september 2020
Halsskovvej er ifølge Betina Hansen ikke længere så attraktiv at drive forretning i, så nu flytter hun sin klinik efter 33 år.
gallery icon

Se billedserie

Halsskovvej er ifølge Betina Hansen ikke længere så attraktiv at drive forretning i, så nu flytter hun sin klinik efter 33 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til Halsskovvej efter 33 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til Halsskovvej efter 33 år
Slagelse - 12. september 2019 kl. 07:32
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Betinas Fodklinik flytter. Halsskovvej i Korsørs nordlige bydel er ikke længere attraktiv, mener indehaveren Betina Hansen.

- Du har da først tid til klokken 16!

- Nej, jeg har da en seddel, hvor der står klokken 14....

Sjællandske besøger Betinas Fodklinik Halsskovvej 16, hvor kunder i de seneste 33 år har haft tider til at få ordnet deres fødder af 53-årige Betina Hansen. Hun blev uddannet fodterapeut i 1985, hvor fodarbejdet de første år blev udført i hendes private hjem på Birkemosevej.

Nu flytter hun sin klinik væk fra Halsskovvej, der dermed får endnu et ledigt forretningslokale, der måske som mange af de tidligere omdannes til bolig.

- Der er ikke så attraktivt på Halsskovvej mere. Kun få butikker, ikke så meget liv, og faktisk lidt utrygt at gå hjem i mørke, som jeg ofte gør, fordi jeg har kunder sent, siger Betina Hansen. Hun tilføjer, at biltrafikken i gaden ofte sker med så høje hastigheder, at hun frygter en ulykke.

Det seneste år har hun været på udkig efter et egnet sted til klinikken.

- Jeg har fundet et rigtigt godt sted på Banegårdspladsen 4, hvor der i forvejen er læge og tandlæge. Jeg får egen indgang, bussen holder lige foran døren, og der er let adgang til parkeringspladser, så jeg er sikker på, at mine kunder også vil opleve min nye adresse bedre end Halsskovvej, siger Betina Hansen

Hun har taget kursus i massage, ligesom hun som noget nyt også tilbyder hårfjerning med voks. Åbningsreception holdes mandag den 23. september klokken 14 til 17.

- Hvordan passer man på sin fødder?

- Man plejer dem og får dem ordnet jævnligt, hvis det er nødvendigt, lyder det ikke så overraskende svar fra fodterapeuten.

Overraskende var i stedet den seddel, hvor der stod klokken 14. Det viste sig at være en gammel tandlægetid!

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk