27. februar 2020
Der er flere små rundkørsler på vej i de projekter for at fremme trafiksikkerheden, der skal udføres i år. Foto: Per Vagnsø
Der er flere små rundkørsler på vej i de projekter for at fremme trafiksikkerheden, der skal udføres i år. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farten skal længere ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farten skal længere ned
Slagelse - 12. februar 2020 kl. 09:41
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere steder i Slagelse by med en hastighedsgrænse på 30 kilometer i timen, flere rundkørsler i Korsør og mere afmærkning og skiltning en lang række steder i kommunen.

Det er nogle af de trafik-projekter, som byrådets erhvervs- og teknikudvalg har besluttet, skal føres ud i livet i løbet af i år.

I alt er det lige godt otte millioner kroner, der inden 2020 er gået, skal gøre det mere sikkert og trygt at færdes i trafikken.

Trafiksikkerhedsplanen blev vedtaget af byrådet i 2016, og der er tale om en videreførelse af de projekter, der allerede er gennemført med blandt andet hastighedsgrænser på 40 og 30 kilometer i timen i Slagelse, vejbump, mini-rundkørsler og farvede opmærksomhedsfelter.

Blandt de sikkerhedsfremmende tiltag, der skal udføres i år, er byrundkørsler Tårnborgvej/Kongebroen og Tårnborgvej/Gl. Banegårdsplads i Korsør, etablering af fortov ved Valbyvej syd for Hellig Anders Vej i Slagelse, færdiggørelse af helleanlæg med afmærkning på Norvej i Skælskør og færdiggørelse af projektet med heller og signalanlæg ved Sorøvej/Parkvej/Ingemannsvej i Slagelse.

Der til kommer en række trafiksikkerheds- og tryghedsprojekter, foreslået af borgere.

Heriblandt indførelse af lokal hastighedsbegrænsing på Rennebjergvej omkring campingpladsen ved Boeslunde og ændret afmærkning ud for de eksisterende chikaner i Flakkebjerg, som skal suppleres med pudebump, ligesom den vejledende hastighed bliver til en »rigtig« hastighedsgrænse på 40 kilometer i timen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk