4. august 2020
Peter Jakobsen kunne torsdag fejre 25-års jubilæum hos SLR. Han er gift, far og farfar. Og så elsker han foreningslivet, hvor han har taget del det meste af sit liv. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Peter Jakobsen kunne torsdag fejre 25-års jubilæum hos SLR. Han er gift, far og farfar. Og så elsker han foreningslivet, hvor han har taget del det meste af sit liv. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far og farfar fejret for 25 år på radioen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far og farfar fejret for 25 år på radioen
Opdateret 05. december 2019 kl. 20:21
Slagelse - 05. december 2019 kl. 19:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Jakobsen, 54 år og mangeårigt ansigt udadtil qua sit job som sælger hos SLR, blev torsdag fejret for sine 25 år på lokalradioen. Det blev han på Sjællandske Mediers adresse i Korsgade i Slagelse, hvor familie, venner, forretningsforbindelser og kolleger troppede op med en lykønskning.

Ikke mindst hans familie var repræsenteret ved receptionen for en sælger, der bærer mange F'er. Han er således både far og farfar, ligesom han er et foreningsmenneske ud over det sædvanlige.

Trods sine ti år i København, hvor karrieren som reklamemand startede på et reklamebureau, er han i øvrigt en udpræget slagelseaner. Født og opvokset i byen og mangeårig idrætsentusiast, idet han blandt andet har været en del af boldklubben B73 i 26 år.

Planen var egentlig at blive murer, men allerede før 20-årsalderen stod det klart, at fysikken nok ikke kunne holde til det resten af livet.

- Så jeg tænkte: Hvad jeg skal jeg så lave, lyder det fra jubilaren, der dernæst påbegyndte karrieren som reklamemand.

For 25 år siden blev han så ansat ved SLR, og med sig hev han nogle vaner og en dresscode, man ikke var vant til.

- Da han kom hertil, var det med slips. Det var ikke noget, vi plejede at have på, lød det fra radiochef Steffen Stenbæk, da han knyttede et par bevingede ord under torsdagens reception.

Han sagde samtidig, at Peter Jakobsen i den grad lever op til sit navn, der kommer af det græske »petros«. Sten.

- Og her kan man også sige klippe. Stabil, trofast og loyal, men stadigvæk en, man kan slå sig på, grinede Steffen Stenbæk, da han takkede for jubilarens daglige dont og tjeneste igennem de seneste 25 år.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk