17. februar 2020
Familier fra det udsatte boligområde Ringparken besøgte i efterårsferien sammen Vikingeborgen Trelleborg. Foto:  Dorte Abrams
Familier fra det udsatte boligområde Ringparken besøgte i efterårsferien sammen Vikingeborgen Trelleborg. Foto: Dorte Abrams
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familier fra udsat boligområde på udflugt: Skal styrke fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familier fra udsat boligområde på udflugt: Skal styrke fællesskab
Slagelse - 19. oktober 2019 kl. 12:03
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En bus fuld af spændte børn og forældre fra det udsatte boligområde Ringparken var tirsdag i efterårsferien på tur til Vikingeborgen Trelleborg.

Turen var arrangeret af Aktivitetshuset Nordhuset og den boligsociale helhedsplan »En fælles indsats«, og udflugten havde af den grund til formål at styrke fællesskabet blandt beboerne og samtidig få viden om et af de lokalhistoriske steder, der ligger i nærheden af Ringparken.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Det er et mål for os at styrke sammenholdet blandt beboerne i Ringparken, og da vi havde en rigtig bred gruppe af tilmeldte, så vi nye relationer på tværs af alder og etnicitet, og det er en god ting. Samtidig er Trelleborg et fantastisk sted at lære om Danmarks historie og få et indblik i hvordan vikingerne levede, forklarer daglig leder af beboerhuset Noman Malik, der var med på udflugten.

Og heldigvis bød dagen på godt efterårsvejr, ligesom de deltagende familier fik lov til at smage på livet som vikinger - også i bogstavelig forstand.

Under turen til Trelleborg lavede familierne nemlig brød på bål og prøvede kræfter med vikingekampe som rigtige krigere med både sværd og skjold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk