25. september 2021
John Dyrby Paulsen (S) modtager kritik for udmelding. Ikke uventet, siger Stén Knuth (V), mens lokalformand slår fast, at aftalen står ved magt.
John Dyrby Paulsen (S) modtager kritik for udmelding. Ikke uventet, siger Stén Knuth (V), mens lokalformand slår fast, at aftalen står ved magt.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ex-borgmester om »fupnummer«: - Jeg er ikke overrasket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ex-borgmester om »fupnummer«: - Jeg er ikke overrasket
Slagelse - 05. januar 2018 kl. 13:19
Af Carsten Lysdal

John Dyrby Paulsen (S) planlægger at være Slagelses borgmester i fire år og ikke som aftalt i kun to.

arrow Læs også: Dyrby slår fast: - Jeg var ikke en del af drejebogen

Det var hovedbudskabet hos flere store mediehuse fredag. Allerede onsdag berettede Sjællandske imidlertid om nytiltrådte John Dyrby Paulsens udmelding om, at han planlægger at sidde i borgmesterstolen i fire år, selv om aftalen er, at han og Villum Christensen (LA) skal bytte poster - hvis muligt og hvis ønsket er der om to år.

At han planlægger fire år frem, er der dog slet intet odiøst ved, siger John Dyrby Paulsen til Sjællandske. Alt andet ville være pligtforsømmelse.

- Faktisk skal jeg tænke fire år frem, for jeg skal tage udgangspunkt i hele kommunen og i hele perioden, uanset hvad der måtte ske om to år. Alt skal jo ikke gå i stå om to år, bare fordi Villum og jeg har denne egentlig privatretlige aftale, siger John Dyrby Paulsen, som modtager kritik og ikke som sådan vil sige, om han går af om to år eller ej. Det er det juridiske kravet for, at der kan komme en ny på posten.

Ifølge Stén Knuth (V), som netop er flyttet ud af borgmesterkontoret, er udmeldingen fra John Dyrby Paulsen fuldstændig som ventet.

- Jeg sagde, at dette ville ske - allerede tilbage i december, så jeg er slet ikke overrasket. Men kunne han ikke have haft lidt mere respekt for vælgerne og så ventet lidt længere med at komme med den udmelding, siger Stén Knuth, som her henviser til, at John Dyrby Paulsen satte sig i borgmesterstolen for få dage siden og nu tilsyneladende serverer det budskab, at han ikke agter at gå af. Stik imod aftalen.

- Men på den anden side er det også godt, at vi ikke skal ud at rode med noget om to år. Nu ved vi, hvad vi har at gøre med, og at han er borgmester.

arrow Villum om borgmesteraftale: - Jeg ville have sagt det samme
05. januar 2018 kl. 13:52 Opdateret: kl. 13:54
arrow Kommentator om Slagelse-aftale: Alle tiders fupnummer
05. januar 2018 kl. 11:09 Opdateret: kl. 11:10
arrow Trods deleaftale: S-borgmester vil sidde alle fire år
05. januar 2018 kl. 09:11 Opdateret: kl. 10:06
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk