25. januar 2021
På et-årsdagen for Emilie Mengs forsvinden samledes folk ved Korsør Station mandag morgen den 10.Juli 2017 til en mindehøjtidelighed, hvor der blev tændt lys og holdt et minuts stilhed. . (Foto: Morten Bøgh/Scanpix 2017)
gallery icon

Se billedserie

På et-årsdagen for Emilie Mengs forsvinden samledes folk ved Korsør Station mandag morgen den 10.Juli 2017 til en mindehøjtidelighed, hvor der blev tændt lys og holdt et minuts stilhed. . (Foto: Morten Bøgh/Scanpix 2017)
Foto: Morten Bøgh/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et-årsdagen for Emilies forsvinden: Mindet ved Korsør Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et-årsdagen for Emilies forsvinden: Mindet ved Korsør Station
Slagelse - 10. juli 2017 kl. 08:57
Af Christina Ledertoug

På et-årsdagen for 17-årige Emilie Mengs forsvinden samledes folk ved Korsør Station mandag morgen den 10.Juli 2017 til en mindehøjtidelighed, hvor der blev tændt lys og holdt et minuts stilhed.

Hun blev fundet dræbt juleaften i en sø ved Borup. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

Omkring 40 mennesker var tidligt i morges samlet med lys og fakler for at mindes Emilie Meng, der forsvandt for præcis et år siden. Det skriver DR.

- Det er superdejligt, at Emilie ikke er glemt, og at man kan se det sammenhold, vi stadigvæk har her i byen, siger Jane Valsted, der er medarrangør af mindehøjtideligheden.

Jane Valsted var selv meget aktiv i de mange eftersøgninger af Emilie Meng, før hun blev fundet dræbt. Hun mener, at sagen på trods af den tragiske udgang har bragt Korsør mere sammen.

- Hele Emilie-sagen har faktisk knyttet mange venskaber på kryds og tværs, og jeg tror, at det har gjort os stærkere, siger hun.

Senere i dag vil der blive holdt endnu en mindehøjtidelighed, hvor Emilie Meng vil blive mimdet. Det sker på Rådhuspladsen i København klokken 12.00 - 17.30.

Det oplyser Sofie Sønderup fra gruppen Forsvundne Personer.

- Vi vil afholde 1 minuts stilhed for de savnede, og derefter vil der dagen igennem blive afholdt personlige taler, og der vil blive spillet god musik.

Vejret bliver godt, så pak en hygge kurv og tag dine kære under armen og lad os sammen vise vores sympati for de savnede og deres efterladte, siger Sofie Sønderup.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk