16. oktober 2019
Jess Andersen sammen med John Anderberg, der har lejet sig ind i halvdelen af det tidligere værksted med sit firma Anderberg Klima A/S. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Jess Andersen sammen med John Anderberg, der har lejet sig ind i halvdelen af det tidligere værksted med sit firma Anderberg Klima A/S. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsliv i tidligere elbygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsliv i tidligere elbygning
Slagelse - 10. juli 2019 kl. 08:41
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil for kort tid siden blev der arbejdet med store lysmaster her, og en stor nødgenerator var også operationsklar i tilfælde af strømsvigt på vitale steder i byen.

Men nu er der andre aktiviteter i den 800 kvadratmeter store bygning på Nordvej 11 i Slagelse - lige skråt overfor det nye hovedkvarter for SK Forsyning. Lokalerne er overtaget af bilforhandler Jess Andersen, der har solgt bilforhandlingen i det store bilhus på Ndr. Ringgade til Gunner Due Biler fra 1. oktober.

Jess Andersen vil dog fortsat være Opel-forhandler i Kalundborg, hvor han regner med at tilbringe en del tid, men resten af arbejdstiden skal tilbringes på Nordvej 11, hvorfra han skal styre sit ejendomsfirma. Med assistance fra økonomidirektør Tonny Rasmussen og bogholder Anja Rasmussen, som begge i dag sidder i bilhuset på Ndr. Ringgade.

Nedenunder disponerer Jess Andersen over halvdelen af det tidligere værksted.

- Her kunne der på lidt længere sigt indrettes selskabslokaler. Og lokalet egner sig fint til revy, siger Jess Andersen, der som tidligere nævnt to gange har stået bag Slagelse Revyen.

Den har dog taget sig en pause denne sommer på grund af travlhed med salget af bilhuset.

I den anden halvdel af værkstedet har John Anderberg lejet sig ind med sit firma Anderberg Klima, der hidtil har holdt til i lokaler på Industrivej, som man ikke har mulighed for at benytte længere.

Den største enkeltlejer i bygningen er dog virksomheden Popz, der er flyttet til fra Sorøvej.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk