5. marts 2021
Talskvinde for Natteravnene i Korsør Charlotte Vang viser, hvordan skuffer var rodet igennem. På bordet ses plakaten med efterlysningen af Emilie Meng, som var udgangspunktet for de optegnelser, som nu er stjålet. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Talskvinde for Natteravnene i Korsør Charlotte Vang viser, hvordan skuffer var rodet igennem. På bordet ses plakaten med efterlysningen af Emilie Meng, som var udgangspunktet for de optegnelser, som nu er stjålet. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emilie-optegnelser blev stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emilie-optegnelser blev stjålet
Opdateret 24. oktober 2017 kl. 14:28
Slagelse - 24. oktober 2017 kl. 06:28
Af Helge Wedel

En eller flere indbrudstyve har natten mellem lørdag og søndag skaffet sig adgang til Natteravnenes hus på Korsør Fæstning - kendt af mange som »Kaffehuset« - ved at brække et vindue op med et koben.

arrow Læs også: Afgørelse om erstatning i Emilie-sag forude

- Det kan selvfølgelig være tilfældigt, men en sort taske med Natteravnenes optegnelser om Emilie Meng-sagen er blandt de stjålne genstande, siger 38-årige Charlotte Vang til Sjællandske. Hun er ny talskvinde/formand for Natteravnene i Korsør, efter den tidligere formand for godt to måneder trak sig fra posten efter et håndgemæng med en 16-årig dreng.

Den sorte taske minder lidt om en computertaske, så hvis nogen ser den smidt i byen, vil Natteravnene i Korsør meget gerne høre om det. Foruden tasken er der fjernet en sparegris med et mindre beløb, lygter, logbog over Natteravnenes ture, bolsjer og kondomer. Hertil er skabe og skuffer rodet igennem. Charlotte Vang undrer sig lidt over, at Natteravnenes tre forholdsvis værdifulde men også aflåste cykler er efterladt urørt.

Kasserer hos Natteravnene Benjamin Erichsen oplyser, at politiet skal have ros for hurtigt at være til stede, da han anmeldte indbruddet.

- Hvilke optegnelser var det I havde om Emilie Meng-sagen?

- Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget. Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned. Det er disse optegnelser, vi har fået stjålet, siger Benjamin Erichsen. Han tilføjer, at både Natteravnene og de frivillige, der søgte efter Emilie Meng, også altid ringede til politiet, hvis de stødte på noget mistænkeligt, hvorfor politiet angiveligt også har oplysningerne, der nu er stjålet.

Det varer nu lidt tid, før Natteravnene igen gå ud i Korsørs gader for at skabe øget tryghed i aften- og nattetimerne.

- Vi skal først have skaffet nogle nye lygter, siger Charlotte Vang.

arrow Kræver 75.000 kroner i Emilie Meng-sag
14. marts 2018 kl. 06:07 Opdateret: kl. 16:33
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk