16. oktober 2019
Ved formiddagstid var det et hold på otte, der styrede salget af sandwich, romkugler og æbleskiver. Alt sammen i den gode sags tjeneste. På billedet ses: elevrådsformand Julie Boye-Hansen, Sander Larsen, Holly Daar, Henriette Bjerregaard, Julie Harreboe, Julie Nørregård, Christian Krogh Nielsen og Oliver Bundgård.  Privatfoto
Ved formiddagstid var det et hold på otte, der styrede salget af sandwich, romkugler og æbleskiver. Alt sammen i den gode sags tjeneste. På billedet ses: elevrådsformand Julie Boye-Hansen, Sander Larsen, Holly Daar, Henriette Bjerregaard, Julie Harreboe, Julie Nørregård, Christian Krogh Nielsen og Oliver Bundgård. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever hjælper udsatte familier i juletiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever hjælper udsatte familier i juletiden
Slagelse - 05. december 2018 kl. 10:00
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Man kan vel kalde det en god tradition efterhånden, og det er dejligt, at vi kan være med til at hjælpe folk, der har svært ved at få midlerne til at række i juletiden, lyder det fra elevrådsformand på HHX og HTX, Julie Boye-Hansen.

Traditionen er på HTX og HHX i Slagelse, og idéen er groet i elevrådets baghave for godt fem år siden.

Elevrådet samler nemlig hvert år ind til familier, der har svært ved at få pengene til at række her i julen. Det sker i samarbejde med Røde Kors, og i år har initiativet fem års jubilæum.

I går løb den årlige indsamling så af stablen, hvor kantinen havde lukket, og elevrådet havde åbnet deres egen bod med mad, de selv havde lavet.

Og det var muligt at købe alt fra sandwich til romkugler i en kantine, der emmede af juleklip og julestemning.

- Vi håber på at slå rekorden fra sidste år, hvor vi samlede 5.400 kroner ind til Røde Kors, og det tænker jeg også godt, vi kan, fortæller Julie Boye Hansen, mens flere elever og lærere kommer forbi boden og støtter op om det gode formål.

Det var en stolt og glad rektor på ZBC i Slagelse, Niels-Erik Hybholt, der trådte ind til duften af æbleskiver i kantinen i går.

Han glæder sig over, at eleverne viser engagement.

- Det er jo virkelig en fornøjelse at se, at eleverne tager ansvar på eget initiativ, for det er noget, elevrådet selv har startet op for fem år siden, lyder det fra Niels-Erik Hybholt.

I alt har 13 elever fra elevrådet været med til at stable det hele på benene.

- Vi har også fået hjælp fra butikker i lokalområdet, så det er dejligt, at der bliver støttet op om det, slutter Julie Boye-Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk