23. november 2017
Politiet efterlyser et centralt vidne i sagen - en lastbilchauffør, der søndag aften klokken cirka 19.20 kørte på Vestmotorvejen ved Tuel Sø med retning mod Slagelse.
gallery icon

Se billedserie

Politiet efterlyser et centralt vidne i sagen - en lastbilchauffør, der søndag aften klokken cirka 19.20 kørte på Vestmotorvejen ved Tuel Sø med retning mod Slagelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-kæreste anholdt efter chikane - lastbilchauffør efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-kæreste anholdt efter chikane - lastbilchauffør efterlyses
Opdateret 14. februar 2017 kl. 16:35
Slagelse - 13. februar 2017 kl. 14:47
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 25-årig mand blev mandag formiddag anholdt, efter han har truet sin eks-kæreste, som han i forvejen havde forbud mod at opsøge. Et centralt vidne - en lastbilchuffør - efterlyses.

arrow Læs også: Mistænkt »stalker« blev løsladt

- Sagen handler om en forsmået eks-kæreste, som på trods af et polititilhold alligevel har valgt at opsøge sin eks-kæreste. Derefter fulgte han efter hende i bil og var skyld i en farlig situation på motorvejen, fortæller politikommissær Jens Jedig Christiansen fra Slagelse politi til Sjællandske.

Episoden fandt sted søndag aften - og kulminerede på motorvejen omkring Sorø/Tuel Sø.

- Jeg kan ikke gå i detaljer omkring, hvad der præcist skete på motorvejen, da vi stadig har nogle ting, der skal undersøges nærmere, siger politimanden.

Han fortæller dog, at den 25-årige bliver sigtet efter Straffelovens paragraf 252, der handler om »i grov kådhed at udsætte andre mennesker for livsfare«. En paragraf, som i yderste konsekvens kan give helt op til otte års fængsel - og i ekstremt grove tilfælde helt op til 12 år.

I forbindelse med sagen efterlyser lokalpolitiet i Slagelse et centralt vidne - en lastbilchauffør, som søndag aften omkring klokken 19.20 kom kørende i retning mod Slagelse på Vestmotorvejen omkring Tuel Sø:

- Vi formoder, at denne lastbilchauffør har overværet det, der skete, siger Jens Jedig Christiansen.

Den 19-årige pige kørte i en hvid Peugeot 107 med en nummerplade, der starter med AG. Den 25-årige kørte i en sølvgrå Mercedes 320 Cdi med en nummerplade, der starter med BD.

- Vi håber, at chaufføren ud fra denne beskrivelse vil kontakte os hurtigst muligt på telefon 114, siger Jens Jedig Christiansen.

Det haster, da chaufføren efter politiets opfattelse er et centralt vidne i sagen, hvor den mistænkete som tidligere nævnt skal for en dommer tirsdag formiddag i grundlovsforhør.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk