25. oktober 2021
Egon Bo (til venstre) bydes her velkommen til Slagelse Konservative Vælgerforening af tidligere byrådsmedlem Niels Jørgensen. Den 70-årige tidligere kommunaldirektør vil dog ikke stille op til byrådet. Han sigter i stedet mod nok en periode i Regionsrådet. Privatfoto
Egon Bo (til venstre) bydes her velkommen til Slagelse Konservative Vælgerforening af tidligere byrådsmedlem Niels Jørgensen. Den 70-årige tidligere kommunaldirektør vil dog ikke stille op til byrådet. Han sigter i stedet mod nok en periode i Regionsrådet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egon Bo skifter parti for at blive i regionsråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egon Bo skifter parti for at blive i regionsråd

Den tidligere kommunaldirektør, der i syv år har repræsenteret Liberal Alliance i Regionsrådet, har meldt sig ind i den konservative vælgerforening i Slagelse.

Slagelse - 17. oktober 2020 kl. 07:44
Af Arne Svendsen

Siden 1. januar 2014 har Egon Bo repræsenteret Liberal Alliance i Regionsrådet.

Det er slut nu, idet Egon Bo har meldt sig ind i den konservative vælgerforening i Slagelse og har tilsluttet sig den konservative gruppe i regionsrådet som det fjerde medlem.

- Det er simpelthen et spørgsmål om realisme. Min politiske fremtid vil smuldre i regionsrådet, hvis jeg ikke skifter parti, siger Egon Bo med henvisning til den øjeblikkelige tilslutning til Liberal Alliance i meningsmålingerne.

Han sigter mod at få endnu en periode i regionsrådet, og derfor er et partiskifte nødvendigt.

- Jeg smækker ikke med døren, siger Egon Bo, der videre siger, at han ikke har planer om at stille op til byrådet i Slagelse.

Han skriver i en udsendt meddelelse, at han efter lange og omhyggelige overvejelser har besluttet at takke ja til et tilbud fra De konservative om at tilslutte sig partiet i Regionsrådet.

- Jeg finder, at mit skifte sker som et nødvendigt skridt for mig og min fortsatte politiske udvikling. Jeg finder, at alle de mærkesager jeg har haft i de forløbne syv år, bedst og mere sikkert kan varetages hos de Konservative, skriver han også.

Egon Bo har boet i Slagelse i 30 år, og har i 20 år været kommunens kommunaldirektør.

Mærkesager

Han sidder i dag som enlig repræsentant for Liberal Alliance, og ser frem til at komme med i en større gruppe.

- Som enlig repræsentant kan det være svært at komme igennem med sine synspunkter. Jeg håber, at det vil gå bedre i en større gruppe, siger Egon Bo.

Han siger videre, at han i sit arbejde i regionsrådet har haft synspunkter, der har været meget lig dem, man finder i den konservative gruppe.

Han vil stadig lægge vægt på ting som personlig frihed, gode og stærke vilkår for det lokale og regionale erhvervsliv, en sund økonomi, endnu bedre muligheder for borgerne i sundhedsvæsenet samt en enkel og effektiv administration.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk