5. juni 2020
Koncernchef Peter Schelde slår fast, at det er planen, at Korsør fortsat skal have to Comwell-hoteller - Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard, som solen står op over her. Foto: Anders Ole Olsen
Koncernchef Peter Schelde slår fast, at det er planen, at Korsør fortsat skal have to Comwell-hoteller - Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard, som solen står op over her. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterspørgsel afgør Comwell-åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterspørgsel afgør Comwell-åbning

Præcis hvornår Korsørs to Comwell-hoteller åbner afhænger af efterspørgsel og bookninger fra kunder.

Slagelse - 21. maj 2020 kl. 17:33
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det oplyser den danske hotelkædes koncernchef Peter Schelde til Sjællandske.

- Man kan allerede booke på hotellerne nu, men præcis hvornår de åbner, det afgør efterspørgslen. Og den har vi svært ved at forudse. Blandt andet er grænserne fortsat lukkede, siger Peter Schelde. Han henviser til Comwell Korsør, der normalt har mange svenske gæster, der kombinerer hotelophold med golfspil i Korsør Golfklub.

250 fyringer

Over halvdelen af koncernens 15 hoteller har været lukket ned i godt to måneder. 250 af koncernens 1200 medarbejdere blev efterfølgende fyret.

Peter Schelde ønsker ikke at oplyse, hvor mange fyringer, der blev gennemført på de to hoteller i Korsør.

- Jeg kan bare sige, at så snart vi får brug for medarbejdere igen efter coronakrisen, så kan der også blive tale om genansættelser, siger Peter Schelde.

- Skal Korsør fortsat have to Comwell-hoteller?

- Der er ikke taget beslutning om andet end både Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard fortsætter, selv om nok ingen kan spå om, hvor denne helt ekstraordinære situation udløst af coronakrisen ender, siger Peter Schelde.

Han tilføjer, at den gradvise og kontrollerede åbning af de lukkede hoteller sker over et par uger startende fra den 8. juni 2020, hvor hotellerne i Holte, Middelfart, Vejle, Rebild Bakker og på Vestsjælland igen åbner for både mødedeltagere og feriegæster. Vestsjælland dækker i den forbindelse over Comwell Sorø, Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard.

Åbne hoteller

I hele perioden har Comwells hoteller i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Roskilde, Køge og Helsingør været åbne og taget imod gæster med behov for overnatning, mindre møder og konferencer og har fulgt Sundhedsstyrelsens anvisninger og retningslinjer under hele forløbet.

- Erfaringerne herfra tages med i genåbningen af de lukkede hoteller, så gæsterne kan føle sig helt trygge, når de træder ind på et Comwell hotel, fastslår Peter Shelde.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk