27. september 2021
Det er ikke ligetil at få revet Sericol-bygningerne på Løvegade i Slagelse ned. Byrådet har netop besluttet at sende ejeren endnu et påbud, fordi han ikke har efterlevet det sidste, han fik. Først næste gang kan kommunen kræve en nedrivning.  Foto: Carsten Lysdal
Det er ikke ligetil at få revet Sericol-bygningerne på Løvegade i Slagelse ned. Byrådet har netop besluttet at sende ejeren endnu et påbud, fordi han ikke har efterlevet det sidste, han fik. Først næste gang kan kommunen kræve en nedrivning. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter to påbud: Øjebæ bliver liggende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter to påbud: Øjebæ bliver liggende
Slagelse - 31. august 2016 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal

Egentlig ønsker politikere ligesom flere naboer Sericol-bygningerne på Løvegade i Slagelse revet ned. Det kræver dog et dyk i kommunekassen, da skatteyderne så kommer til at betale for gravkoen.

arrow Læs også: Video: Farvel til øjebæ - goddag til beboelig oase

Af den grund nøjes man foreløbigt med - for anden gang vel at mærke - at sende et påbud til den jyske ejer af bygningerne, Åsted Ejendomme. Det besluttede byrådet forleden.

Påbuddet går på, at ejeren hurtigst muligt skal få spærret af, så ikke en sagesløs besøgende på grunden en dag bliver ramt i hovedet af rester fra de adskillige brande, som Sericol-bygningerne nok mest har været kendt for, siden skiltefabrikken lukkede for omtrent 15 år siden.

- Dette er en måde at presse ejeren på. Han har ikke fulgt det tidligere påbud, han fik, så nu giver vi ham endnu et. Næste gang kan vi kræve, at han river bygningerne ned, fortæller borgmester Stén Knuth til Sjællandske.

Hvis en nedrivning skulle komme på tale nu, ville det være kommunen, som skulle betale.

- Og det er for meget at bruge skatteydernes penge på. Jeg går ud fra, at ejeren får spærret af og efterlever påbuddet. Næste gang bliver det et krav om en nedrivning for ejerens egen regning, fortsætter Stén Knuth.

arrow Slagelses byprofil ses overalt i Danmark
04. februar 2018 kl. 15:44 Opdateret: kl. 15:44
arrow Ejer af øjebæ nærmer sig frist for nedrivning
16. januar 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 15:41
arrow Ja til byggeri er et farvel til øjebæ
07. september 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 14:53
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk