22. marts 2019
Morten Gaardboe, bestyrelsesformand hos Slagelse Erhvervscenter, ser gode takter. Konjunkturerne er med Slagelse, og særligt den politiske enighed, der ifølge ham har afløst tidligere strid, er godt nyt for kommunen.
gallery icon

Se billedserie

Morten Gaardboe, bestyrelsesformand hos Slagelse Erhvervscenter, ser gode takter. Konjunkturerne er med Slagelse, og særligt den politiske enighed, der ifølge ham har afløst tidligere strid, er godt nyt for kommunen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter år med tumult: Erhvervslivets stemmer ser lys forude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter år med tumult: Erhvervslivets stemmer ser lys forude
Slagelse - 26. september 2018 kl. 12:39
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ingen hemmelighed, at et politisk betændt samarbejdsklima har gjort livet svært og ikke mindst haft solid indvirkning på den nylige erhvervsklima-undersøgelse, i regi af Dansk Industri, hvor Slagelse Kommune drattede 72 pladser ned ad ranglisten. Fra nummer 13 til 85, hvor man på særligt image-fronten led skibbrud i en ganske usædvanlig art.

arrow Læs også: Risikovillig topchef vil rigide regler til livs

Både Slagelse Erhvervsråd og Slagelse Erhvervscenter ser dog nu fremad, lyder det fra formændene Helge S. Poulsen og Morten Gaardboe, som ikke vægrer sig ved at sige, at der er lys forude.

Det skyldes ikke mindst, at man har valgt at tage bestik af konklusionerne og handle konstruktivt på dem.

- I stedet for at være ligeglad, vende ryggen til og kalde undersøgelsen utroværdig vælger vi at kigge ind i den. Alt andet ville være nonchalant, siger Morten Gaardboe, formand i den syv mand store erhvervscenter-bestyrelse.

Ifølge både ham og Helge S. Poulsen er samarbejdet at foretrække de næste par år, hvor der anes store muligheder for udvikling. Og mens der skal være plads til forskelligheder, skal der også fokuseres på alle fællesnævnerne, mener de.

De roser samtidig det nyligt indgåede budgetforlig, hvor 30 af 31 byrådsmedlemmer er med. Kun Enhedslisten er udenfor.

Her ser begge formænd desuden politiske tegn på, at den lidet flatterende placering på Dansk Industris rangliste om nogle år skal være en saga blot - ikke mindst fordi man er med på den samme melodi, som de siger.

- Det ses tydeligt, siger Morten Gaardboe, der i budgetforliget hæfter sig ved nedslagspunkter om eksempelvis bosætning og udvikling generelt.

Begge pointerer herudover, at der er sat flere flueben, når talen falder på kommunens fremtid. Og de aner et politisk, fælles ønske om at gøre kommunen til en stærk spiller.

- Vi har fået en kommunaldirektør, og indtil videre har han kun sagt de rigtige ting, siger Morten Gaardboe, hvis bemærkning bakkes op hos Slagelse Erhvervsråds formand.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk